自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我地8月約滿, 大半年前HKBX已經不斷打黎傾RENEW, 我老公一直企硬唔續, 同佢講無$135/月有晒TV+TEL+上網就唔使打黎,上個月寄左CUT FORM去, 上個星期就OFFER $150 - ALL TV+TEL (all fuction)+上網, 我地一直企硬唔制, 今個星期就打黎 $145 - 40 channel TV (incl. disney & discovery channel) + tel (all fuction) + 上網, 我老公要求要$300 coupon, 佢地就話做唔到........ 最後佢地既offer 係

$135 x 24 months - 40 channel TV (incl. disney & discovery channel) + tel (all fuction) + 上網

給大家參考.......

milktealai  你c6好勁!  發表於 11-7-15 23:39

男爵府

上網係 100m的

wcpcelia  價錢好ok呀  發表於 11-7-13 17:10

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

好勁! 我係135元, 100mb上網 + 電話,
我無理佢.

伯爵府

趣教勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

謝謝分享

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

畀面勳章

thanks

公爵府

勁~~我都好似重有1個月到期, 叫老公傾下先~~

大宅

回覆 gigayan 的帖子

佢比我行我素$148 (100M + TEL + BBTV), 等我再同佢bargain下.

大宅

好媽媽勳章

如果$119 x 24months 送第13、14個月月費 (淨上網100m),係咪最平喇......

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks

大宅

好媽媽勳章

下, 咁個sales咪好衰,我12月先到期,前2日打黎話原價$199,又講現時樣樣都通漲<一大堆廢話>優惠$175比我已好平,好彩我無理佢啫.

估唔到咁既價錢仲有埋TV, 我都好想裝,因可以比囝囝和囡囡睇!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

karkar39 發表於 11-7-14 00:01
我都係8月約滿,我尋晚續咗BB100+電話(有來電同有來電等候)+TV 20個台$119 ...

$119BB100,bbtv,固網電話包來電顯示&等候,半年IDD每月30mins免費。
典解茅lala又要禾千名

別墅

我個sales話冇呢d plan, 佢話最平 $159: BB100+電話(有來電同有來電等候) 問極佢都話做唔到禁平!!
請問可否p.m. sale 電話給我??
thanks a lot

寶石宮

好平

大宅

回覆 karkar39 的帖子

如果香港寬頻俾呢個價我, 我都肯啦!! 你好厲害, 簽到呢個plan

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆 karkar39 的帖子

pccw中了, 今日先裝好, 所以先有得上網,

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至