在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

我公司有個極討厭的同事坐我附近, 好憎佢, 佢擁有一張黑人憎既咀臉。唉!

複式洋房

我公司周圍都係!!! 極明白你!!!

複式洋房

回覆:Chloenn5695 的帖子

我捱左九年。終於,我知佢就快被炒!

吉蒂媽  實在太好啦!  發表於 11-7-19 13:36
wcpcelia  good news  發表於 11-7-15 13:42
kicotse  咁正  發表於 11-7-15 11:38

複式洋房

無咗眼中釘, 返工都開心啲!

禁止訪問

回覆:Chloenn5695 的帖子

大宅

我公司都有一位,以為自己係老闆秘書就好高級,office hour聽收音機,以前都ok接受,但係我搬左佢前面之後,就覺得好嘈,雖然中間有塊partition間住,但都聽得好清潔,不能專心做野.叫佢用ear phone, 佢話唔得.佢又話係老闆比佢聽.

kicotse  你同老闆講你比佢聽radio,咁比埋我唔使做嘢  發表於 11-7-15 15:31

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

唉, 我都想我前阿姐快d走, 等我可以重投前公司懷抱

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無論大細公司,都會有呢個情況

Oceanus  yes  發表於 11-7-16 11:59
vwong  是, 我司都有  發表於 11-7-15 15:33

子爵府

畀面勳章

唯有....做忍者!:;pppp:
見到呢D人又唔做野, 又日日扮做野, 又日日OT...:;pppp:
我知呢D人多的是,
點解我成日都會遇到架 ??

wcpcelia  AGREE-->做忍者  發表於 11-7-15 15:59

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

嵐嵐豬0603 發表於 11-7-14 16:39
我公司有個極討厭的同事坐我附近, 好憎佢, 佢擁有一張黑人憎既咀臉。唉!

周圍貼返劉華d相擋擋佢, gur哂~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

newcook 發表於 11-7-15 15:49
周圍貼返劉華d相擋擋佢, gur哂~

禾要貼古仔

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

咁...我要溫昇豪 (台灣明星), 自從睇完ps男之後, 我迷上佢了

別墅

hihi, 我都有一個, 佢似住自己高級d, 日日係公司大大聲, 好討厭, 佢自己都一把年紀(成五張嘢), 日日著d妹妹仔衫返工, 重周圍話我地跟佢著, 佢買個仟零蚊個袋, 又話成萬蛟.......

珍珠宮

畀面勳章

呢D人實存在既喎,為$無計啦

男爵府

我對面坐咗個男老屎忽~陰濕加斜膀,逄親有同事喺我個位傾野,扮晒執文件企起身聽我哋講咩。我去同事位傾野,又扮去拿傳真,喺你身邊行來行去。最CHEAP我講公司電話,佢會巡場去睇下我同邊個人傾電話,正一男狗賊~

嵐嵐豬0603  係米未結婚, 無拖拍果d ?? 我公司果個cheap友就係咁, 成日扮做野......  發表於 11-7-17 22:50

雲母殿

miumiu0101 發表於 11-7-15 16:26
咁...我要溫昇豪 (台灣明星), 自從睇完ps男之後, 我迷上佢了

留意下先

男爵府

回覆 anembb15 的帖子

唔係囉,結咗婚不過無仔女~

嵐嵐豬0603  咁黑人憎 ? 呢d人都有人要 ?  發表於 11-7-18 11:01

子爵府

畀面勳章

件c人垃圾成日都好鬼祟做野, 係人地放左工至做, 工作時間就做自己私人野, 其他人就會覺得條友多野做好忙... 唔該C開啦, 不知所謂, 真係好想講粗口

男爵府

咁我個件又相反喎,佢通常第一個返工,一來等佬細以為佢好勤力,二來公司無人,佢會巡晒成間公司所有同事嘅電腦同枱面有啲咩,做緊啲咩~佢專揀簡單野,量又唔多,熟客仔來做,用陰招加埋擦佬細鞋去霸最好嘅馬仔,所以佢啲野好快做完,之後再做佬細炸型扮好多野做,要開OT(星期六,公司無人,佢返公司打卡之後走再,都無人知!)來換假,唔肯分擔其他行政工作。佢仲CHEAP到要自己馬仔叫客仔寫感謝信俾自己,欺騙嘉許信及最佳員工獎,CHEAP到無人有

珍珠宮

回覆 anembb15 的帖子

死cheap友

首頁

尾頁

跳至