單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

I am feeling extremely low and depressed!!!!!

伯爵府

AndyM 發表於 11-7-18 20:45
I am feeling extremely low and depressed!!!!!

如果你身邊的朋友都在忙, 沒有時間陪你......
如果你願似離家出走, 過來坑口, 和我逛逛公園.......

我願意多煮幾隻韮菜豬肉湯餃, 端到坑口地鐡站, 與你一起品嚐......

緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

2024年龍年勳章

回覆 酸棗仁 的帖子

Thanks for your quick response. Feeling so weak and low particularly these a few days, it's been adding up since I moved out from December and now I can't cope anymore!

大宅

咩事丫..
唔介意既
找我都得WO

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

心情5靚, 搵我地去玩啦, 玩完就無樹
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

伯爵府

tedghost 發表於 11-7-18 20:59
原來您住坑口, 我住寶林

哈, 從來將軍澳友吹雞, 唔見你舉手.....

緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!

伯爵府

AndyM 發表於 11-7-18 21:01
回覆 酸棗仁 的帖子

Thanks for your quick response. Feeling so weak and low particularly these a few ...
想唔想出來行下?
踩單車/渣車/地鐡/的士過來都得.....

我可以搵埋另一個 C君, 睇下佢得唔得閒架 !

AndyM  which C君????  發表於 11-7-18 21:25

大宅

回覆 酸棗仁 的帖子

阿伯...幾時得閒出來啤啤佢丫

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

試下投入一樣自己既興趣
無論單唔單親
做人都有壓力
要為自己減下壓架

伯爵府

sleep 發表於 11-7-18 21:19
回覆 酸棗仁 的帖子

阿伯...幾時得閒出來啤啤佢丫

我轉頭都出街飲喇, 你駛唔駛湊仔, 行唔行得開先 ?

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

伯爵府

回覆 AndyM 的帖子

邊個c君 ?

同你同名嗰個囉.

AndyM  I see, she's been MSN with me at Yahoo at the moment.  發表於 11-7-18 21:31

禁止訪問

大宅

酸棗仁 發表於 11-7-18 21:25
我轉頭都出街飲喇, 你駛唔駛湊仔, 行唔行得開先 ?
我...當然要睇仔啦
咪玩野
我都想出去飲丫..
以加最多係屋企都公園飲下咋

酸棗仁  噢, 我都係唔走得遠.....只有天各一方 lu  發表於 11-7-18 21:30

大宅

畀面勳章

引用:Quote:AndyM+發表於+11-7-18+20:45+I+am+fe

原帖由 酸棗仁 於 11-07-18 發表
如果你身邊的朋友都在忙, 沒有時間陪你......
如果你願似離家出走, 過來坑口, 和我逛逛公園.......
我都想食呀
我都好想啤一啤呀

伯爵府

Bubu0130 發表於 11-7-18 21:29
我都想食呀
我都好想啤一啤呀

我啱啱食咗幾隻, 好好味呀 ))))))

雞湯 + 小許莧菜 + 一個米粉 + 30隻韮菜餃子
三個人, 正!

大宅

畀面勳章

引用:Quote:Bubu0130+發表於+11-7-18+21:29+我都

原帖由 酸棗仁 於 11-07-18 發表
我啱啱食咗幾隻, 好好味呀 ))))))

雞湯 + 小許莧菜 + 一個米粉 + 30隻韮菜餃子

駛唔駛咁引人呀,阿伯?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

點解無人約我既? 我5係黑人僧到甘下話
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

伯爵府

小雄維尼 發表於 11-7-18 21:58
點解無人約我既? 我5係黑人僧到甘下話
我仲有廿分鐘就出街......
兩位 c君, 想出來行下, 就電話聯絡啦 )))))

首頁

尾頁

跳至