自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

親子王國15週年勳章

首先同大家講記得睇單

事源上個月交分期付款, 我喺櫃員機搵唔到AEON 交費指示, 心急諗住去隔離7-11交咗先

咁當時已經好趕時間, 點知去到前面個人又係交費搞咗好耐, 一到我就即刻俾收銀員整

整完之後我自己衰在冇睇清楚張單就走

過咗個多星期後, AEON 有職員話我交少咗幾蚊, 咁我咪CHECK 返7-11張單, 真係少咗, 之後喺櫃員機搵到就立即過返數

點知今期張單.............罰咗$120

好嬲好嬲, 平時我自己我會去櫃員機搞掂, 交咁多樣嘢都冇出過事或搵唔到

就係嗰日, 俾7-11職員害到我罰錢囉, 結果而家於事無補

大家買嘢或交錢記得CHECK 單呀

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

環保接龍勳章

有無打電話去同佢講有無得free呀?
最理想嘅生活係.........日頭休息,夜晚瞓覺.愉快過日神

伯爵府

親子王國15週年勳章

gianchan 發表於 11-7-19 18:55
有無打電話去同佢講有無得free呀?

可以講嗎? 我試吓, 因為第一次交AEON, 同埋我係好準時做嘢o既人, 真係冇諗過會發生咁o既事

侯爵府

可以講數GA,我有時遲左,講下訧唔會收CHARGE

水晶宮

所以無論在7-11,郵局交錢,我一定CHECK單

男爵府

環保接龍勳章

回覆 kakachopper 的帖子

唔得又無損失,得就可以慳返120.點解唔試呢?
最理想嘅生活係.........日頭休息,夜晚瞓覺.愉快過日神

伯爵府

親子王國15週年勳章

多謝大家, 啱啱鼓起勇氣打咗去aeon 講返個情況

職員check 返記錄之後話可以豁免返個罰錢金額呀, 不過今次都要交返罰錢個數, 下期扣返

好彩嬲得滯上嚟呻咋, 唔該咁多位

翡翠宮

引用:Quote:gianchan+發表於+11-7-19+18:55+有無

原帖由 kakachopper 於 11-07-19 發表
可以講嗎? 我試吓, 因為第一次交AEON, 同埋我係好準時做嘢o既人, 真係冇諗過會發生咁o既事 ...
可以有得傾

首頁

尾頁

跳至