跳至

首頁

尾頁

大宅

susanna_sze 發表於 11-8-23 10:36
但我上當年打電話去聖文嘉和保護兒童, 2間都係話一有出世紙就要報名
因為當時我唔識, 唔知道要咁早報,
聖 ...

我反而係誤打誤撞下報左聖文嘉, 舊年我好遲先搵學校, 打去聖文嘉問, 佢地話收晒生, 叫我留低電話, 遲D有得Interview就通知我, 連form都唔使入~
大約到7月時, 佢地打黎, 叫我囡囡去interview, 見完, 仲收左佢讀上午班K1~ 有人話難入, 但又唔覺喎~ 其實D老師我都好鐘意架, 可惜係佢間學校太多人啦, 最終好在深井保護收左囡囡讀K1~

禁止訪問

大宅

回覆:laupuiman 的帖子

好呀

大宅

回覆:laupuiman 的帖子

大家好!我係新手媽咪,多多指教!

別墅

引用:HIHI,+我住麗城架,+bb+4個月大

原帖由 PrettyPC 於 11-07-22 發表
HIHI, 我住麗城架, bb 4個月大
我都係住麗城架?很高興認識你地

PrettyPC  hi, 你bb幾大呀?  發表於 12-3-16 14:10

複式洋房

我住深井9年, 現在搬荃灣, 都住6年, 大女深井返學, 大仔k3, 細仔9月返k1, 什麼都可以和你地分享.

大宅

深井好潮濕, 空氣因為屯門公路擴建攪到麻麻地, 我好快搬走喇.

複式洋房

我都住深井架, bb: 三個月

禁止訪問

洋房

HI!我住荃灣,都係FTM,BB剛出世,坐月中.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

各位可以善用 BK 既 "群組" 架~~

http://www.baby-kingdom.com/group.php
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至