論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

.

.

侯爵府

Re: 請問你地工人會否帶朋友上自己家???

你點知? 針孔看到?

如果係, 抄佢

大宅

hinhinmummy 寫道:
你點知? 針孔看到?

如果係, 抄佢

of course!!!! 抄佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我一定會炒佢

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

問佢點解廿大膽,平時佢的行為係唔係好放縱和放鬆,攪到佢廿大膽,留下都冇用.

大宅

如果係初犯,仲要無乜其他衰野,就炳佢 ,同佢講再犯就要佢比番d燈油火蠟同租金,你話閒閒地出去租間房唱k都幾百啦。如果係印印,搵 agecy 再

如果有其他衰野,唔使講,炒!

如果佢問點知,只要話有樓上樓下,左鄰右里見到佢開門比左個鄉里入屋,幾粒鐘先出番黎,而且升降機都有錄影。 :wink: :wink:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

.

.

別墅

如果係初犯,仲要無乜其他衰野,就出Warning Letter (記住cc埋俾Agent). 如果唔係就"炒"!!! 唔使諗!!!

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

咁都得,佢自已屋企,炒佢呢,下次响你屋企開大party

男爵府

好媽媽勳章

完全接受唔到!! 帶人返黎, 都唔知o係屋企攪乜鬼, 好危險!!! 一定要炳, 睇下有冇改善!!!!

民房

NO WAY. Ask them meet on sunday.
該用戶已被刪除

男爵府

警告佢!!
講明唔俾。

洋房

If she is good and this was the first time, give her a warning letter. It is hard to find another useful helper.

珍珠宮

一定唔可以

男爵府

好媽媽勳章

Of course not! It is my home, not her home! You should warn her seriously.

別墅

Mine have the same problem 工人帶朋友上我家, not 第一次, some were reported by my childs but she denied all. I warned her not to do that and gave her a chance to change. However, she lied to me on other things of her fault, then I decided to fire her immediately. At the same time, I found that she always sms her friends to come to my house whenever I was out. If your 朋友個工人過去都是誠實,可warn her and then 考慮炒唔炒,但中意煲電話又有時放假唔出街, 可能已經習慣帶朋友上家
Best Regards, Mrs Mak1997 :-P :-D

大宅

No way.

洋房

ask your friend to have a warning letter for her maid to sign first!! Write down she brought friends home during duty without employer permission!! It is very important to make everything black and white
With lots of loves....... Kristin :-D

男爵府

真大膽 :tongue: 就算唔炒都要警告佢~

首頁

尾頁

跳至