自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

Last Sunday I went there, a lot of people. The show at night (9:00 p.m.) is quite good. Most of games have to line up for an hour. You better play the games after six as most of the tours will leave by that time.

大宅

我成日去, 平日去得舒服好多, 冇乜人

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果閒日去,會少人d...
帶定水+傘子,如果諗住濕身,帶定後備衫衭去换呀

子爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

我星期一去左, 又曨又多人, 海洋劇場早一個鐘已好full, d game打晒蛇餅

禁止訪問

子爵府

去夜場人多嗎?今晚會去

男爵府

暑假應該...都唔會唔多人囉...

男爵府

mandalau 發表於 11-8-5 08:33
我星期一去左, 又曨又多人, 海洋劇場早一個鐘已好full, d game打晒蛇餅

我都係星期一去過,超多人。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

我岩岩昨天去完, 好多內地團

子爵府

我剛剛星期四去, OK啦.. game 排30-45分鐘, 但超多國內團, 好似返左大陸咁.. D SALES 多數講緊國語

一定要帶水 & 傘

禁止訪問

伯爵府

育兒性格勳章

Easy to find toilet? Any toilet for child? I want to bring with my daughter 3 yrs old

別墅

我日日返工都經過巴士站, 未夠9:00 已經打哂蛇餅, 9成都係大陸人mouth:

子爵府

we went there early morning on Thursday, so crowded, almost 98% were tourists from China, most games need to line up for an hour or more. very hot, remember to bring umbrellas and water. if kids are going to play the 'wet' games, remember to bring a spare set of clothes.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇完呢個topic, 唔去係正確既

子爵府

回覆 瑪利2006 的帖子

sat.去夜場,1745去到,可以即入場,很多人,天氣很熱,熱到不想行,有很多玩不到.'熱帶激流'暫停,有些排隊15-20分鐘,最長是排摩天輪,30分鐘,其他的不太耐.但因只得四小時,不是玩得很多,最慘係離開,搭鑬車要排半小時,2145離開,排到上鑬車已2220,回到家已2400,很倦.[有提意,若不怕重,可以多帶些水和食物,因裡面的東西很貴,一支水要20元,]

子爵府

我又係星期六去~~因我係2-3點先去(我有年票)~~諗住玩埋夜場,入到去勁多大陸人~但到6點幾打后~~得返HK人~我主要同D女去兒童王國~無咩人~唔駛排~~OK呀~~
我都有偷偷拎左好多水+蛋糕仔去~不過佢門口有查袋~只係咁易望下~我用布袋袋住D食物佢無查~
^0^

男爵府

好媽媽勳章

星期六熱帶激流'暫停咗一陣, 八時多有開返
我只排咗二十分鐘到

成個塲好多HK人, 十分正

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至