自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

旅巴起火 內地客︰不再來港

最好減少一半旅客啦! 條街迫到呼吸困難啦!
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

回覆:佢地話唔黎喎!(拍手)條街唔使咁迫!~~旅巴起火 內地客︰不

好行夾唔送

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

公爵府

真係熱烈歡迎

佢哋唔黎

琛怡媽媽  agree~~  發表於 11-8-8 09:36

大宅

係咪就快唔洗俾咁多d"喼"look過我地D腳指?

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

係呀! 真係好討厭咁多旅客,周圍都迫,個身又一陣大陸除,連食既煙都臭過人。

最好咪黎香港買野,搞到香港D野貴晒,成日都唔減價,咪多得佢地成日黎囉!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

Tarababy 發表於 11-8-8 09:18
係咪就快唔洗俾咁多d"喼"look過我地D腳指?
我會一腳踢埋去D喼度。

佢地會若無其事咁行開!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:佢地話唔黎喎!(拍手)條街唔使咁迫!~~旅巴起火 內地客︰不

各區各街都好多人,搞到我都無心機行

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有大陸人嘅香港是很危險的…阿星爺都話返火星住啦!
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

係呀!香港真係絕對唔適合強國人民黎架,佢地咁"高貴":;pppp:

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢地唔黎仲好呀
不過如果燒車呢單野係大6發生mouth:mouth:
你地班陸喱燒死左啦
仲出黎講到野

thunder_bunny  咪係~  發表於 11-8-8 10:03

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

水晶宮

車~ 佢地話咩 "人生安全不被保障"......
50步笑百步
企地D 火車咪仲衰~
我地HK既消防/救護員 唔會見死不救架

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

真係好想送你1程~

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢地係唔黎旅遊,直頭落黎定居!

無望  我都係咁諗  發表於 11-8-8 15:38

首頁

尾頁

跳至