自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

之前邊個政黨議員話政府數字誇大吹水??? 外傭組織已承認有200,000人會申居港權, 明爭明搶, 作為香港人又駛乜同佢地客氣, 齊聲反對吧 !!!!
外傭組織認20萬會申居權 - 香港文匯報
paper.wenweipo.com
文匯網是香港文匯報全資附屬網站,面向全球華人,溝通兩岸三地,​每日提供大量及時準確的新聞及資訊。Wenwei(Wenhui​) is a wholly-owned subsidiary of Hong Kong Wen Wei Po Ltd. It is a platform to communicate among mainland, Taiwan, Hong Kong and Macao. Every day, wenwei offers instant and comprehensive news and information aimed at Chinese-speaking audie...

Suissesse  sorry我無o係hk住,我地輸左la?佢地一定會黎la?='(  發表於 11-8-9 08:07
qyeternity  so terrible!  發表於 11-8-8 12:59

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

200,000
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

子爵府

珍珠宮

梁國雄-長毛為外傭說句公道話(B)2008年12月10日
www.youtube.com
立法會會議 會議廳 議程 / 主題 提交文件:《指明牌照分配排放限額技術備忘錄》小組委員會報告 - 由余若薇議員發言 質詢1:殯儀館的位置 - 由梁美芬議員提出 質詢2:認可機構的架構 - 由李國寶議員提出 質詢3:促進就業的措施 - 由李慧?議員提出 質詢4:升降機及自動梯的保養及維修工人 - 由葉偉明議員提出...

珍珠宮

有人性對無人性,無得比。執垃圾同垃圾,香港人就好似係​到執垃圾一樣,成日有人製造垃圾比香港人執。班垃圾係咩​大家唔洗講都知係咩。

不過政棍利用呢點損害香港爭取自身利益就真係罪無可恕。

男爵府

200,000.....仲未計佢地 d 老公仔女wor

翡翠宮

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

直至今天,立法會表態〝反對外傭有居港權〞的一群有:民建聯、謝​偉俊、葉劉淑儀。下一個會是誰?

伯爵府

好媽媽勳章

乜全港唔係只得廿幾萬外傭啫咩?
但係, 佢地唔係全都住滿七年喎...
個數字點來架?

珍珠宮

亞洲移居人士聯盟表示只會有半數留港...今10萬人計​都有5萬啦...5萬到計埋申請『團聚』...1拖3.​..前後都有20萬人黎香港...無啦啦多20萬人黎香​港...旅遊消費就話...今樣黎白吃白住點得架...

珍珠宮

不過有一批已退休返回原居地生活....但佢地曾做滿7​年...個批可即時回留辦手續...呢一批你截唔到!!​!!.

meow~meow  ...............無言  發表於 11-8-8 11:52

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

蜆介鯪魚球 發表於 11-8-8 10:45
之前邊個政黨議員話政府數字誇大吹水??? 外傭組織已承認有200,000人會申居港權, 明爭明搶, 作為香港人又駛 ...
公民袋呀..............呢那名阿 袋巾議, 余大狀,仲成日叫唔好釋法,呢D時候仲叫唔好釋法,
唔好甘玩啦

男爵府

200,000 x 一拖x.....

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

佢地來晒.,都家都無好日子過...!!!!

大家攬住一齊死.....!!!!!

大宅

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

我個bun姐做o野已經跌晒watt, 我呀媽問齋佢坐响度等緊個居留權......

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

200,000個個$28個鐘,唔做有綜援,HK屎得

首頁
12345...8

尾頁

跳至