想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我奶奶又吹我, 你估我唔想生咩!

好唔開心, 諗住食餐飯姐...都要比佢吹生, 仲直指向我..

你估我唔想生呀, 要生得出至得架? 佢有無諗過我都小產過啦, 証明唔係唔想生啦...好唔開心, 佢究竟有無關心過我身體? 一味話我年紀唔細, 快d 生..

我就快谷爆啦...又唔可以同佢講我已經consult 緊Dr....老公返到屋企, 見我悶悶不樂, 仲話當佢發x風, 唔好理佢...佢知唔知甘吹法, 我真係好大壓力 ?

我好想包容佢, 去愛佢...但係我真係頂佢唔順...
該用戶已被刪除

Re: 我奶奶又吹我, 你估我唔想生咩!

子爵府

Emen

唉, D老人家肯抱孫係咁架LA, 唔好理佢, 開心番LA.

咁你小產左幾耐?? 等身體好番D先努力過LA.

中秋節快樂!

別墅

Emen,
被奶奶吹生bb真係好唔開心,我都有差不多經驗,不過不是奶奶親口講,是透過我老公的家姐們對我講,係有些不開心,但慶幸我不是和她們同住,而且奶奶已有三個外孫,我都無這樣大的壓力,By the way, 希望今個月Bingo 啦。

男爵府

Emen,
我完成明白你的感受,我奶奶都係.....唉.....我唯一可以做同埋會做既就係....見少d,免得自己唔開心。但過時過節,就無辦法啦,我就會將我既怒氣發係我老工身上... 舒服晒。

別墅

Emen,

算啦!! 我發覺好多 99 都系甘, 有時真系幾吾開心, 其實大家都係女人, 都吾明點解吾體諒下我哋....... :cry:

子爵府

Emen,

唉..完全明白你既情況.....吹都冇用架啦...

沒法啦...過時過節.....

大宅

Emen,

你最近點呀?我次次有人問我幾時生多個我就直接話我都不知幾想,好努力架啦,d人就無野講。我試過小產之後唔夠三個月就俾d知我小產左d人問。好在唔係我奶奶。都唔明點解佢地唔怕我傷心。
耶和華是我的牧者.我必不至缺乏。Thanks God for my lovely family.

大宅

我以前未生bb時. 我阿媽都間唔中問我. 有時仲o係成家人面前問我有無睇中醫? 睇婦科等? 我都唔想答. 我個妹即係話阿媽. "你問來做咩呀?!"..... 我老爺奶奶又話想捉我地去睇醫生. 其實我地o個陣都有睇. 但唔通o下o下都同佢地講咩? 個陣都好大壓力. 明白長輩恨抱孫又或者出於關心. 但表達錯誤. 不過佢地又點明白想生又未有的那份難言同壓力呢? :tongue:

洋房

我個99仲癲啦~當住成圍親戚面前食食下飯突然大聲話:"家嫂,你唔好再食避孕丸啦,食到個人咁肥,唔健康架!" 但我一向都無食呢d丸架,佢成日都係大庭廣眾面前玩野,真係比佢吹脹!

大宅

理得佢呀!調理好自己身體先啦!
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

ETV 寫道:
我個99仲癲啦~當住成圍親戚面前食食下飯突然大聲話:"家嫂,你唔好再食避孕丸啦,食到個人咁肥,唔健康架!" 但我一向都無食呢d丸架,佢成日都係大庭廣眾面前玩野,真係比佢吹脹!

, 佢無事麻, 咁講
bare in mind we are always on your sides

大宅

dear all,

所以有時真係好怕過時過節, d 姨媽姑姐係又講, 唔係又講, 有時完全唔經大腦就講 d 傷害人既
bare in mind we are always on your sides

子爵府

ETV 寫道:

wow wow wow...
你99唔單止吹你唔生仔,仲話埋你肥喎..佢咁做..真係好老土.

民房

Emen,

有冇去睇我介紹個中e? 佢真係好掂傢!

WST

洋房

我個99同62成日都想我地生小朋友,我兩公婆一向夠想啦,但咁多年都唔成功,佢地兩老就成日覺得係我唔肯生,又同我亞媽講,叫佢吹我生,攪到我好煩,仲要每次上去99屋企食飯就要佢同62面色,兩個老人家黑口黑面,就算我叫佢地,佢地都扮聽唔到同睇我唔到,所以而家我地互當對方透明。

大宅

唔好理其他人點講, 自己做好自己本份就夠啦! 加油!

大宅

各位姊妹,

我多謝妳地既支持同鼓勵, 我無事...唔開心緊有架啦...我真係好想生架, 但唔明點解佢會話我唔肯生, 仲起我傷口洒salt

為左想快d bingo, 我都睇緊不育科啦, 唔通呢d都同佢講咩?...好采唔同佢住, 唔係真係爆炸

好在起BK有大家一起作戰, 分享下, 唔係, 痴線都有份. Thank you vvvv much

首頁

尾頁

跳至