跳至

首頁

尾頁

別墅

你o地小B有沒有BB騷味呀?

好奇怪~ 我o既小B出世到依家都冇味o架 我呀媽同好多親友都話亞B 完全冇BB騷味~ 有冇媽咪知唔知點解? 我都想聞下BB騷味係點樣? 因為好多媽咪都好鍾意o個陣味o架

侯爵府

Re: 你o地小B有沒有BB騷味呀?

DoDoMum,

我都唔覺bb有奶騷味喎! 乜唔係o係bb食完奶或吐完奶之後抹番乾淨, 比d奶整污糟o左就即刻換番件乾淨衫, 就唔會有奶騷味o既咩? ?-( ?-(

男爵府

好媽媽勳章

我個 bb 有架, 尤其是係我同佢好近咁傾計個陣, 會聞到佢
個口既奶騷味, 好鬼正.... 我成日都去索 ...

不過會唔會食奶粉既 bb 會勁 d 味, 人奶會冇咁勁 ?

大宅

我bb食人奶無騒味,但一食奶粉就勁騒啦!

[url=makaching.no-ip.com]我係網頁新手,得閒黎睇0下我個小B豬![/url]

別墅

我家姐就話我bb有好多奶騷味,但我自己就覺得只有少少奶味,唔知係唔係就係奶騷呢?我好鐘意聞bb嘅味架!

大宅

我亞b都有少少騷味,我覺得好香成日聞佢,
成個咸濕媽媽咁

男爵府

BK Milk勳章

我bb食人奶無騒味 :lol:

複式洋房

我bb都係食人奶,都係無騒味

大宅

我個b都有小小奶騷味o架!....好索啊!

大宅

bobo媽 寫道:
我亞b都有少少騷味,我覺得好香成日聞佢,
成個咸濕媽媽咁

me too
我要學習做會笑的媽媽

首頁

尾頁

跳至