興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

sharon,

唔該晒....

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

tabo,

打波者, 都唔洗咁早....

水晶宮

畀面勳章

hi hi ~ morning

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位早晨

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

tabo

班網友講緊呢部都好ok,我都心動左一排, 不過我仲有部萬能牌係樹, 唔買得住 ~

http://item.taobao.com/item.htm?id=8833114003

by the way, 你先輪下下列資料先決定好d :

[url=]http://blog.yahoo.com/_IJVWYXEDAR3YBRVNETZPAHOWRI/articles/149688[/url]

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

水晶宮

mm,

咩樹咁愁??

水晶宮

畀面勳章

MM2005 發表於 11-8-15 09:38
各位早晨

MM ~ 做咩一早扁咀呀 ??

翡翠宮

sharonchoi 發表於 11-8-13 15:57
MM
昨天系SZ吉吉島見之前你話想買3M省水器賣RMB68. 你買佐未 ? 系咪平過香港價?

早兩個月見到實x $98, 有人擺檔就$88, 現唔知有無平!
當時見都幾好, 但上網見人話唔好, 有d又話水壓大唔岩用, 又怕怕地, 無買呀!
但我覺得裝左的話, 長開3m果粒制, 平時照開水龍頭就安全d!

翡翠宮

激c, 打左又無晒d字! 你地好精靈!
唉.....唔想係呢到公開講家事, 極唔開心, 總之連個心口都有頂住, 希望過幾日無事啦!

翡翠宮

我做野先啦,

水晶宮

mm,

係唔係同 99 有 d 問題呀??
希望你快 d 解決到啦....

水晶宮

畀面勳章

MM2005 發表於 11-8-15 09:56
唉.....唔想係呢到公開講家事, 極唔開心, 總之連個心口都有頂住, 希望過 ...

明白 ~ 咁希望D唔開心嘅樹快D過左去..........

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cc0524 發表於 11-8-15 09:13
tabo,

打波者, 都唔洗咁早....
早d唔曬丫嘛~~~ 晏左個太陽好凶恨~ 次次都要等六點後先得...同煮飯時間撞晒

所以就要早早早早早

打到8點半個太陽開始黎料啦~~ 呵呵

公爵府

多利是 發表於 11-8-15 09:40
tabo

班網友講緊呢部都好ok,我都心動左一排, 不過我仲有部萬能牌係樹, 唔買得住 ~

唔該晒多多~~~得閒去爬下文先

我尋日都睇過下...心思思部kenwood 250

重年年見荔枝角有開倉...好平...唔駛400蚊~~~ o岩晒我丫~~

不過唔知幾時開...唔知cc 會唔會留意到呢~ CC ))))))))

公爵府

MM2005 發表於 11-8-15 09:56
唉.....唔想係呢到公開講家事, 極唔開心, 總之連個心口都有頂住, 希望過 ...

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

tabo0890 發表於 11-8-15 10:51
唔該晒多多~~~得閒去爬下文先

我尋日都睇過下...心思思部kenwood 250
係呀, 我都有留意到佢地之前講kenwood都ok, 話用hsbc 分換, 都係+幾舊水咁.....

if 開倉400度, 又玩得過wor...我部cheap cheap萬能牌都3百幾啦~

水晶宮

tabo,

係者, 你地真係有心...

水晶宮

tabo,

我都唔知, 一係你知道大約佢幾時開倉既, 你提我留意下...

侯爵府

環保接龍勳章

MM2005 發表於 11-8-15 09:47
早兩個月見到實x $98, 有人擺檔就$88, 現唔知有無平!
當時見都幾好, 但上網見人話唔好, 有d又話水壓大唔 ...

咁再諗下先啦

侯爵府

環保接龍勳章

我試佐價真棧個隻橙味朱古力CHIPS啦, 味道似JACOB橙餅

首頁

尾頁

跳至