美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

大家好呀~
我想知道你地有無試過係出面漂白牙齒呀?
我細個有段時間懶無刷牙, 搞到依家牙齒黃黃地, 本身唔食煙, 又少飲咖啡奶茶果d, 但都牙黃~

有間野叫 OZ● 唔知得唔得~ 好驚好似上次個女人甘, 照到變孖潤腸...
但$4200又貴...

我好想解決牙黃呢個缺點... 樣已經唁靚啦~ 再牙黃真係好影響生活!!!
除左漂牙齒之外, 仲有D咩可以令牙齒美白呢? 我想要真係WORK果隻~

幫幫忙呀~
사랑합니다.

男爵府

我都想知,之前買咗crest美白牙貼用,用了三天好似好work,真係有白到,但係之後便牙肉敏感,酸痛到用唔到,老公都唔俾我再用,想睇下有無其他產品好用...

男爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 晴寶寶 的帖子

果d係咪會那d牙齒, 等佢d美白成份入左牙齒度呀...
我之前用過搽係牙上面, 等30分鐘就刷牙洗走面果層野, 唔係太明顯, 不過感覺好怪, 好似成日有野黏住甘...

用產品一定會好耐先見效, 但坊間果d公司又會hard sell...
唔知有無人試過美白牙齒又成功呢??

我d牙唔係黃得好緊要, 但都唔係白law... help~

晴寶寶  我唔知係咪那D牙,但貼30分鐘其間不斷有泡泡的。  發表於 11-8-19 10:47
사랑합니다.

民房

我都有用crest 牙貼,我試過只係貼上排d牙,果然同下排牙d色有分別,不過牙貼唔好貼到牙肉,會敏感的

禁止訪問

回覆:美白牙齒??

別墅

引用:我去牙醫度位整個牙套,之後有漂牙gel,好

原帖由 leanna~ 於 11-08-18 發表
我去牙醫度位整個牙套,之後有漂牙gel,好似$4000,有幾支gel,套住牙套瞓一晚,第二日已即刻白了,但牙齒 ...
請問整牙套幾$?係咪要磨細晒啲牙架?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+leanna~+於+11-08-18+發表我

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

上網睇牙貼評語都唔錯 諗住平平地遲下買嚟試
我而家用緊牙粉 頭幾次用覺得幾乾淨 不過用用下又唔覺有咩分別
貴既我諗要做藍光漂牙

男爵府

回覆 leanna~ 的帖子

但果d牙套時候長, 知唔知要用幾耐呀? 用完可以keep幾耐呀?
同埋你係邊間整ga?
目前牙白理唔理想呀?

사랑합니다.

首頁

尾頁

跳至