跳至

首頁

尾頁

大宅

除左淘寶、H&M外, 你地會去邊度買孕婦裙? 之前闊身既裙, 因為個肚大左, 變得好短... 又唔想去專賣孕婦衫既地方, 4-5百蚊貴得黎, 生完唔會再著, 你地有無好介紹?

男爵府

回覆:tata813 的帖子

我買鬆d既裙 同彈性好既 真係大肚既唔靚

張秋  只買D鬆身裙 同彈性比較好既裙著咋,覺得靚好多  發表於 11-8-24 10:11
張秋  上胎就好LIKE大肚野,今胎唔知點解好唔鐘意,所以有好多大肚裙同褲都無著  發表於 11-8-24 10:10
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

別墅

淘寶淘寶淘寶

太太在淘寶買的,佢話香港賣的又貴又 .......
[link=http://www.tickerclub.com/][image noborder]http://www.tickerclub.com/cache/6ca0de83a7.png[/image][/link]

男爵府

熱血勳章 爸B勳章

回覆 tata813 的帖子

我無買大肚裙呀, 一向鐘意長的民族裙, 現在當LOWCUT著, 加件背心外套便OK.
D長裙去好多店都有, 100有找, 又靚又舒服.

大宅

我在yahoo拍賣買, D料都唔差, 百幾蚊一件, 不過我本身唔鍾意著裙, 而家多數都係legging+鬆身衫

子爵府

係呀... 我都有買幾條長裙, $100有找.. 配件小外套就OK晒..
不過, 有時覺得只著裙好悶, 所以都買左一條legging. 依家勉勉強強著到未生之前的衫 (闊身一D的), 但已經唔多ARM著了. 早兩天去 010 睇過D大肚衫, 又貴, 成4-500蚊, 未打折的成8-900蚊, 個款仲係好老土… 點著呀
我想知邊到有D鋪仔賣大肚衫, 唔洗咁貴架.

男爵府

我都係着 leggings + 普通闊身衫, 今年興闊身衫所以好易買!! ^^ 返工褲就淘寶平過專門店, 又多款!

男爵府

yes, 我都係 leggings + 普通闊身衫 ..
而且仲有朋友 & 呢度既網友比左 d 大肚衫我 ..

反而要買大肚底底 & 餵奶 bra 就真 ..

別墅

我都讚同唔駛特別買大肚衫,買闊D的衫就OK,我都係買闊D的衫,生完又可以著返,又經濟D。要買就買收腹帶,生完必用!

男爵府

引用:我在yahoo拍賣買,+D料都唔差,+百幾蚊一件,+

原帖由 tungmoon 於 11-08-23 發表
我在yahoo拍賣買, D料都唔差, 百幾蚊一件, 不過我本身唔鍾意著裙, 而家多數都係legging+鬆身衫 ...
可唔可以比條link我呀~

大宅

引用:我在yahoo拍賣買,+D料都唔差,+百幾蚊一件,+

原帖由 tungmoon 於 11-08-23 發表
我在yahoo拍賣買, D料都唔差, 百幾蚊一件, 不過我本身唔鍾意著裙, 而家多數都係legging+鬆身衫 ...
初初都諗住著鬆身衫+leggings,但leggings個褲頭位令我好唔c服,所以依家都係著裙多

AWma  要買孕婦legging先得架!  發表於 11-8-26 21:29

大宅

我都係買d鬆身長裙來著乍,因為專門店大肚衫好娘又貴!

大宅

我係一個肥人, 但都無特登走去買D大肚衫(因為太貴啦), 淨係買左D大肚LEGGINGS ($39-49/條), 同埋大件D既連身衫(39-59/件) ... 全部購自旺角花園街, 大家可以考慮下...

男爵府

引用:我係一個肥人, 但都無特登走去買D大肚衫(因

原帖由 mswongmama 於 11-08-27 發表
我係一個肥人, 但都無特登走去買D大肚衫(因為太貴啦), 淨係買左D大肚LEGGINGS ($39-49/條), 同埋大件D既連 ...
請問花園街近太子定旺角嗰段呀?係露天檔定舖頭?如果有名仲好,我唔熟路,驚去到唔知掟!Thx~

大宅

我都係著鬆身衫+孕婦leggings...
leggings我係喺近太子嗰邊既花園街(路邊檔)買,
$55一條, 都ok舒服, 不過洗多幾次就起粒粒..
所以而家正搵緊質地好啲既leggings~~

首頁

尾頁

跳至