自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

多唔多人?駛唔駛係網上買定飛?門口買飛要排幾耐到?我諗住星期三帶埋阿囡去...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我15去左,多人到嘔,咩都排餐c,又熱又多人勁難受,狂俾人打尖,我仲要一個湊2個,連去裡面o既餐廳食野都要等位!

大宅

醒目開學勳章

回覆:請問有冇人呢幾日去O左Disneyland?

Last Friday 好多人,又熱,玩了三小時即走!

大宅

我17號去咗,超多人,好多大6人添,樣樣都要排隊,打蛇餅!

男爵府

試下post相先~

男爵府

BeBe媽媽  我未試過見到咁情況,排隊入場......入面一定大"運"亂  發表於 11-8-24 11:44

子爵府

今日下午四點零去到,重好多人,好似祖國同胞包場咁!乜都好多人排,先去餐廳食雞翼再去食雪糕,六點左右某些設施無咁多人,睇/玩咗四樣嘢就走。

三個零月無去,今日見到有波蘿冰同螢光棒棉花糖,唔知係唔係新嘢定我以前無留意?!

purplechung  營光棉花糖一向都有^^  發表於 11-8-24 12:08
wcpcelia  thz for sharing  發表於 11-8-24 08:37

大宅

好媽媽勳章

冰波蘿舊年暑假都已經食過, 價錢又平過雪條, 又健康d. 綿花糖就無留意啦.

公爵府

畀面勳章

冰鎮

公爵府

畀面勳章

引用:冰鎮 +

原帖由 fullma 於 11-08-23 發表
冰鎮
冰鎮菠蘿請問邊個位買到?

大宅

醒目開學勳章

回覆:fullma 的帖子

獅子王表演出面!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

尋日1點幾入到去.....第1站拎fast pass玩巴斯,要4:20先有得玩
跟住去小小世界嘆下冷氣先,從未見過咁多人,排滿晒不過又真係半粒鐘就到
唔知去邊玩,所以去左食野。食完野就黎4點巡遊,d人好無品囉,個巡遊都未完就行黎行去,下次睇我諗都係排返頭位好d
跟住就去玩巴斯,有fast pass唔識點排,不過無野可以排,因為太多人喇
ps我有年票所以有d野今次唔玩下次玩都ok

總之成個暑假都係咁多人(china),因為好多係學校帶黎,夏令團

子爵府

celeo 發表於 11-8-22 21:22
多唔多人?駛唔駛係網上買定飛?門口買飛要排幾耐到?我諗住星期三帶埋阿囡去... ...

人好多;
你可以去部份旅行社、工聯會(需要會員證)、教協(需要會員證)、護協(需要會員證)買飛,平些少,有半年期左右,可以 upgrade 年票;ok 都有得賣,原價但買兩張有限量原子筆送;
有飛响手,唔使响門口排隊買飛(只需排隊入園),如果驚人多停止入場,可以先致電樂園查詢先 +852 1-833-177;
記得玩得開心啲!

別墅

謝謝大家的回應...今天會帶囡囡去...希望玩得開心...

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

celeo 發表於 11-8-24 08:27

返嚟報下料啦,祝你玩得開心呀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

celeo 發表於 11-8-24 08:27

唔洗客氣

記住唔好比人蝦就得喇
玩得開心d

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我明天下午都去...我次次4pm後先到, 又唔會好辛苦.....

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我16號去完, 超多人

象牙宮

樓上話有波羅
我果日見到有紅豆沙添@$18

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

昨天下午3點玩到9點半, 唔熱, 玩左6樣野,睇埋煙花,好開心

首頁

尾頁

跳至