想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

体溫有高溫期, 但用 David check吾到有上深下深

我的体溫有高溫期, today 是d15好似進入高溫期, 但用 David check吾到有上深下深, 只係上深下淺, 因為前幾日
http://image155.poco.cn/mypoco/myphoto/20090825/00/51675785200908250043013987997108794_000.gif

大宅

Re: 体溫有高溫期, 但用 David check吾到有上深下深

我冇高溫喎...

我仲慘過你呀!!

上深下深未試過

上深下淺又未試過

你do左先算啦~

再日日用david紙check住

睇下有冇上深下深

複式洋房

Re: 体溫有高溫期, 但用 David check吾到有上深下深

colourlu 寫道:

你do左先算啦~

再日日用david紙check住

睇下有冇上深下深

我都係啦咁諗, 冇辦法啦, 睇
http://image155.poco.cn/mypoco/myphoto/20090825/00/51675785200908250043013987997108794_000.gif

珍珠宮

2024年龍年勳章

colourlu, 咁呢樣野我就同你一樣喎, 我都係只係試過"上深下無野"咋~~~d咩上深下淺都未試過呀~~

希望每天開心渡過 ;-)

大宅

你用左幾耐呀??

我今個月第一次用~

day10開始....用左8日

Jessy 寫道:
colourlu, 咁呢樣野我就同你一樣喎, 我都係只係試過"上深下無野"咋~~~d咩上深下淺都未試過呀~~

珍珠宮

2024年龍年勳章

colourlu, 我用左4日咋~~
希望每天開心渡過 ;-)

大宅

4日????

咁你唔使咁愁住啦~

一定會有上深下深嫁....

Jessy 寫道:
colourlu, 我用左4日咋~~

男爵府

Jessy,colourlu,
0下! 上深下淺都未試過呀~~
點解會0甘0既?? 我一開始用都係下淺, 直至上下同色 egg day 到,從未試過得一條線喎! ?-( ?-( ?-( ?-(

男爵府

Jessy,colourlu,
我尼個cycle由day 11 開始用, 上深下淺>上深下淺>上深下淺>上深下深>上深下深>上深下淺
一見上深下淺我就唔再用0勒! 所以我只係用6條咋.

大宅

真係上深下冇

不過試有一次上深下淺淺淺淺...

淺到好似冇咁呀

大宅

真係上深下冇

不過試有一次上深下淺淺淺淺...

淺到好似冇咁呀

男爵府

sosochui,

你說今天開始進入高溫期,而用 David check只係上深下淺。這個結果是正常的,因為一踏入高溫期即代表卵子已經排出,所以david紙是不會上下同深的。請問你幾時開始用david紙同幾時開始踏入高溫期呢?

[quote]
sosochui 寫道:
我的体溫有高溫期, today 是d15好似進入高溫期, 但用 David check吾到有上深下深, 只係上深下淺, 因為前幾日

伯爵府

wakuwaku,
你點用法? 係咪用"morning尿" ?-( 我都用過david, 但庚次都係1條線

複式洋房

piglet_be 寫道:
sosochui,

你說今天開始進入高溫期,而用 David check只係上深下淺。這個結果是正常的,因為一踏入高溫期即代表卵子已經排出,所以david紙是不會上下同深的。請問你幾時開始用david紙同幾時開始踏入高溫期呢?

我由d12開始用David check,

d11: 36.33
d12: 36.36 上深下冇
d13: 36.27 上深下淺
d14: 36.36 上深下淺
d15: 36.53 上深下淺, 晚上: 上淺下淺
d16: 36.63 上深下冇

最衰d12,d13,d14 都

複式洋房

wakuwaku

你用得咁成功, 你可唔可以詳細講

大宅

今日又check到上深下淺淺淺呀!!!!

35.8度

男爵府

sosochui,
你的eggday好有可能是day13,由day12的36.36跌至day13的36.27,下跌了0.09度,這已經算是有明顯低溫的。至於你為何只是check到上深下淺的結果,這有可能是你的LH濃度不足夠,又或者是David仔唔夠sensitive,or有其他因素。

複式洋房

piglet_be 寫道:
sosochui,
你的eggday好有可能是day13,由day12的36.36跌至day13的36.27,下跌了0.09度,這已經算是有明顯低溫的。至於你為何只是check到上深下淺的結果,這有可能是你的LH濃度不足夠,又或者是David仔唔夠sensitive,or有其他因素。

d13 咁就死啦 , 我信錯david仔, d14先dodo, 今次實冇機啦 :-( 真係比david仔玩死啦

男爵府

sosochui,
唔使担心,旦旦一般可以生存24-48小時,你在day14先dodo,一定有機會中架。

複式洋房

sosochui,

我上個cycle開始食排卵藥+day13照egg egg, day14-15再用david check 真係會上深下深,我check咗咁耐都係第一次check到排卵,但係唔成功,所以你不防到day13去照吓egg egg confirm 吓。

首頁

尾頁

跳至