興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (4)

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4240714&page=1&extra=#pid56164122

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

子爵府

say 個 hi 先!

moonlight9198  去 PART 4 , SAY HI 嘛 !!  發表於 11-9-19 16:46

子爵府

茶茶,請問你見唔見#1904個留言呀?我有問題想請教你呀!茶茶,唔好唔理我啦!
#1904個留言︰

「茶姐,我想問吓咁小產咗嘅bb會唔會都跟住媽咪?佢報過夢話我知(其實佢無咩講嘢,大多數都係感覺)佢因有缺憾所以出唔到嚟,佢有我四叔(已過身)照顧,佢生活得好開心,最後佢同我講一句就係「你唔洗擔心我啦!」跟住同我笑,個夢就完咗!我覺得個夢係有人幫佢報比我知咁,我小產時佢只係約5星期,但夢中bb已有10個月至1歲大,若無小產,若bb出到世,真係差唔多1歲!咁呢d case 嘅bb會唔會跟住媽咪呢?謝謝!」

唔該你呀,茶姐!

瑪瑙宮

may.bb 發表於 11-9-19 16:47
茶茶,請問你見唔見#1904個留言呀?我有問題想請教你呀!茶茶,唔好唔理我啦!
#1904個留 ...

而家開左 PART 4 喇, 你過去問過佢啦,
呢度會停止架喇, 佢點答你喎 !!

你引用番 PART 3 既 #1904 既留言就得啦.

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

而家已開左 PART 4 喇, 大家過去再傾啦,
呢度好快會停止回覆架喇,

講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (4)

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ;extra=#pid56164122

子爵府

好媽媽勳章

moonlight9198 發表於 11-9-19 16:34
將軍澳, 寶林村, 有間朗日補習社幾好架, 你去睇下啦.

唔該你呀moonlight, 我會睇多一兩個月先, 如果佢肯放學後自已做, 就唔想佢去補習班.

子爵府

好媽媽勳章

moonlight9198 發表於 11-9-18 16:17
我睇左呢個 POST 啦, 又要比99湊BB, 又話唔信外人湊佢個BB,
我係佢99, 唔會幫佢湊囉, 99點唔好, 都唔可以 ...

果d post, 我一定唔睇, 費事激氣, 人地湊大個仔比左你, 到老可以自由吓, 仲要重新尼過去湊孫, 連一點感恩之心都無, 仲大大聲用"x"字眼.

子爵府

好媽媽勳章

moonlight9198 發表於 11-9-18 16:17
我睇左呢個 POST 啦, 又要比99湊BB, 又話唔信外人湊佢個BB,
我係佢99, 唔會幫佢湊囉, 99點唔好, 都唔可以 ...

瑪瑙宮

而家已開左 PART 4 喇, 大家過去再傾啦,
呢度好快會停止回覆架喇,

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ;extra=#pid56164122

大宅

引用:我岩岩又有激氣野,而家d人真係冇朋友感情架

原帖由 chinatea 於 11-09-19 發表
我岩岩又有激氣野,而家d人真係冇朋友感情架,識佢十幾年,果年契女話跟我返星加坡玩,佢帶呢個女子一齊來,去到 ...
佢咁鬼自私少啲聯絡啦,茶姐唔好勞氣,
錫番

首頁

尾頁

跳至