1-3歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

想幫bb轉奶粉, 而家考慮緊思敏傑. 不過唔知係阿b飲得水少, 定抑或係思敏傑唔啱食. 吃咗2日, bb去 poo poo好困難, 而且仲痾到有少少pat pat 出血.

我想問你地bb吃思敏傑既mama, bb吃呢隻奶粉, 咁去 poo poo易嗎? 及d poo poo會否好硬?

大宅

開心吸收勳章 畀面勳章

我個囡食開無問題,一日一次便便,硬度適中,佢都係成日唔多飲水架,我會開稀d奶,等佢間接飲多d水
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我啱啱同bb轉咗思敏兒,之前食開森永d便便好靚一條條,嗰時阿女係飲好少水,而家開始飲多少少,但係轉咗奶粉d便便變咗一粒粒...但係阿女又幾鈡意飲呢隻...無計:;pppp:

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:想分享吓食'思敏傑'既情況

我個囡都食緊
幾好唔錯

別墅

唔食粥食思敏傑有冇問題?

大宅

好媽媽勳章

Poopoo ok, 冇問題wo

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我個女食開beanstalk轉咗思敏傑就嘔唔出好辛苦,有時仲出血添!佢唔鍾意飲水,所以轉咗食frisco!

大宅

Poo poo ok.

但孩子每天都喝很多水, 這個也是一個重要因素.

大宅

環保接龍勳章

大便都ok, 雖然有時會一粒粒, 但不算太痛苦至出到.
bb飲多d水, 食多d水果(西瓜, 木瓜,etc...), 真係會好d呀!
我有俾bb飲果汁 gerber - apple & 西梅...1:5開水

複式洋房

我有一罐350克思敏傑平让。 边位妈咪有兴趣,请PM, 出价。trade at kowloon bay <> Tseung Kwan O MTR

別墅

我个女都系食思敏杰,POO POO都好好,1日1次-2次,但最主要都系饮多D水,因为女女食左面包/固体食物后好似POO POO会硬D.但最币我阿女又系晤肯饮水,我就比果汁+水距饮。

首頁

尾頁

跳至