自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

超靚

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

goofyszesze 發表於 11-9-3 09:21
呢樣嘢好衰,整開就有癮架啦,我而家要等朋友D絲帶,但已經諗咗好多個樣準備開工。
剛剛又搵到D整日本布花嘅資料,準備整日本布花,可以加落D夾度架,但比起整絲帶夾花時間好多。

樓主試吓好似蜻蜓咁整蝴蝶啦,加兩粒珠子做眼,加多幾圈絲帶做翼會好靚架,仲有可以整蜜蜂架。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

回覆:心引起即上淘寶訂貨整左夾(已再加相片)

Hi!可唔可以pm埋比我啊!thx!

子爵府

rose-mag 發表於 11-9-4 01:56
呢樣嘢好衰,整開就有癮架啦,我而家要等朋友D絲帶,但已經諗咗好多個樣準備開工。
剛剛又搵到D整日本布花 ...
你講到好吸引。
蜜蜂同蝴蝶都得呀,你有無整過,可唔可以POST上黎分享下。
蜻蜓等我試下加幾圈先,一定會好SHARP

水晶宮

畀面勳章

好靚

水晶宮

畀面勳章

可以sd埋比我嗎?thx!

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

畀面勳章

Can you send the link to me? Thanks

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

好媽媽勳章

可以比條LINK 睇睇嗎? THANKS
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離。

大宅

回覆:goofyszesze 的帖子

請send條link俾我,thanks

請唔好點評我,因為我用手機版!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

goofyszesze 發表於 11-9-3 10:02
你講到好吸引。
蜜蜂同蝴蝶都得呀,你有無整過,可唔可以POST上黎分享下。
蜻蜓等我試下加幾圈先,一定會好 ...
蝴蝶同蜜蜂要再整先有,以前整咗送晒比人啦。整完我一定Post上嚟。

蜻蜓應該上面對翼長D,下面對翼短少少,不過我個女一望你果兩隻就話係蜻蜓啦。

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

大家好, 我是脾脾蟲  

王國長老

我講果種日本布花係呢隻,好多變化好靚,整唔難但幾花時間吓。

唔只整夾,做頭飾、襟花、頭花、手袋裝飾,甚至鞋花、頸鍊都得呀。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好靚...有link嗎??

伯爵府

可否send比我? thanks!

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

rose-mag 發表於 11-9-4 01:56
剛剛又搵到D整日本布花 ...

我就整到滑晒望住成堆帶唔知想點
咁又會整吓第d野加吓第樣野

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:心引起即上淘寶訂貨整左夾(已再加相片)

想要link呀

珍珠宮

大廚勳章

回覆 goofyszesze 的帖子

可否俾條link比我? Thx~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都想要條 link ar~

首頁
23456...12

尾頁

跳至