自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

支持警方!

tszwan123  yes!  發表於 11-9-7 16:29

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sweetieboy 發表於 11-9-7 13:15
"民間人權陣線警權關注組成員孔令瑜質疑,警員......." it's her again....Miss孔, the wife of 社民連主席 ...
原來又係佢? 唔怪得啦, 係佢話香港人一定要俾外傭居港權ga, 佢話人權大晒喎! 正PK!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

算係咁啦 唔出神槍手一野ko佢 
差佬都係人 有槍自衛梗係用啦 
唔係要人硬食佢幾野先生擒佢丫 

男爵府

支持警方!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係唔係要個POLICE死先合乎人權呀:;pppp:
http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/foi7tnnen341xnsu.png

男爵府

high左野啲人好恐怖架。喺高速公路俾車撞, 6左係地, 可以扒番起身再跑過, 呢個重係美國既公路, 唔係香港既馬路。俾警察追, 幾層樓高都照跳樓, 又係6左喺地, 扒番起身再跑過。呢啲喺美國啲禁毒講座, 啲美國警察講既例子。

伯爵府

回覆 muimui313 的帖子

好勁呀, 幾層樓跳落嚟都仲可以企起身跑, 拍戲唔駛搵特技, 叫d明星去take k仔未咪ok law. Yeh!

男爵府

綺霖mami 發表於 11-9-7 15:08
回覆 muimui313 的帖子

好勁呀, 幾層樓跳落嚟都仲可以企起身跑, 拍戲唔駛搵特技, 叫d明星去take k仔未咪ok ...
所以我話, 6 槍一啲都唔多。前面啲媽咪話齋, 俾著美國啲警察, 一槍就KO佢, 有殺無賠。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

支持警方!

男爵府

畀面勳章

回覆 milk323 的帖子

係咪而家掛親有 "人權" , "自由" 之類既組織, 大多都係貨不對版ga,

why 佢地講d野咁低能ga, 如果由一班咁既人去維護 "人權" , "自由" 甚至 比較理想化既"民主"

咁就真係好驚驚wor....

希望佢地只係一班 狂熱者 or 為利益者, 而唔係真係"人權 "捍衛者啦 ~~~

男爵府

畀面勳章

muimui313 發表於 11-9-7 15:12
所以我話, 6 槍一啲都唔多。前面啲媽咪話齋, 俾著美國啲警察, 一槍就KO佢, 有殺無賠。 ...

可能香港教槍果個係 菲律賓特警... ...

比起美國, 我記得大陸公安好似勁d ga wor

侯爵府

環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

吓吓講人權,差佬唔係人咩,都傻傻哋,睇見就眼火爆
幸福就是平淡

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

大宅

Jack Bauer上身,6槍開小左啦!

珍珠宮

畀面勳章

nick360 發表於 11-9-7 15:24
可能香港教槍果個係 菲律賓特警... ...
唔覺好笑開7槍中5槍
而且盡量唔打重要部位
仲想點
係想警察槍槍中要害唔該講清楚

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

咪係, 一陣個顛佬斬埋其他人, 又會話d警察做咩唔開槍, 做咩開一槍咁少:;pppp::;pppp:

而家真係警察唔易做!! 上星期一個, 今個星期又一個!!

tszwan123  agree  發表於 11-9-7 16:31
兔仔得媽  啱  發表於 11-9-7 16:01

子爵府

yan511229 發表於 11-9-7 10:53
我知我咁講一定會比人插...
但我覺得開6槍好似多左d囉...如果誤中他人咁點算... ...

點可以用多與少去評論呢?好似上次個巴勒斯坦咁一鎗就攪掂又比人批評,今次唔射要害佢又唔停,換轉係你,係千鈞一髮之際你又點做?警察都係打份工姐。

子爵府

大廚勳章 畀面勳章

如果個警察俾個男人斬死0左,邊個同佢講人權?依家係個男人自己選擇吸冰毒,然後自己立刀斬人0架!咁都叫無人權咩?咩都係佢自己揀0架!俾足人權佢啦!
版權所有,任何傳媒論壇未經本人同意,不得擅自轉載!

珍珠宮

大廚勳章

milk323 發表於 11-9-7 10:47
條友發晒癲攞住把菜刀殺到黎, 當時人唔係保命要緊? 大佬人地做差佬都係打份工, 上有高堂下有妻兒, 保住條命 ...
點解而家D人咁架,人地搵命搏,就算佢覺得做得唔夠好,都唔駛咁啫。講到咁容易,不如佢去做啦。

首頁
45678...10

尾頁

跳至