婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

同你一齊住以經夠煩嫁啦....我每日都唔想出個房門半步
但BB無理由日日都同我係間房咁悶嫁嘛...好啦比BB出去玩下..
就搞到BB傻晒發癲咁...BB拋野佢又唔理...一齊笑..係張梳化到係咁跳又唔叫停...
到出事個時就話係BB自已係咁跳唔關佢事mouth:連老公都幫住佢呀媽...話無人想...
BB比人meet到塊臉紅晒就唔出聲....(比C6呀哥個女meet)(一直係同我地一齊住既)
我同C6講...C6就就話係BB打人先..叫我算數...
99無文化..勁無禮貌..講野大大聲..粗魯..成日同呀B講野大大聲..搞到呀B學佢大大聲..
佢唔係唔識細聲講野...係佢覺得自已大聲講野同呀B鬥大聲係玩...
有時打乞痴..又唔姐住個口..種要超大聲對住BB乞痴..噴晒D口水落呀B到...
有D咩關於99既野都唔洗同C6講....因為講親都罵交....
有咩都係知已一個唔開心..就算C6問都唔會答佢...因為結果都係咁
我肚入面個BB就出世啦...到時真係好唔想比BB佢睇...
一唸到咁就好唔開心...唔想交比一個咁既人照顧
其實種有好多好多野...
有苦只係自已知

子爵府

回覆:比我呻呻呻呻....................

咁你仲生多個

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:HAPPY~123 的帖子

有bb個時我地係打算搬嫁啦~係因為前幾個月62突然有資癌症先令到我地要計續要同佢地住

伯爵府

咁無奈.....
死症喎....

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔使同佢客氣,照同佢地講,對BB不利GE野照講!

男爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

真係有苦自已知, 完全明白

子爵府

引用:有bb個時我地係打算搬嫁啦~係因為前幾個月6

原帖由 CathyLaw 於 11-09-07 發表
有bb個時我地係打算搬嫁啦~係因為前幾個月62突然有資癌症先令到我地要計續要同佢地住

...
一齊住無辦法喎!忍…你要同c6洗腦

子爵府

好媽媽勳章

一齊住真係要忍耐下...慢慢同你老公傾...邊D可以教BB做...邊D唔可以做...慢慢改變你老公既想法...

[url=http://lilypie.com][img]

伯爵府

完全係衛生問題........... 一定要出聲woo~~~~~

大宅

你都就搬啦,忍下好快就過左架啦
加油呀

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:stupidman 的帖子

我地唔會搬嫁啦~唔好話我黑心~99一日唔咩我地都唔會搬走嫁~

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:比我呻呻呻呻....................

依家有d咩我唔會比反映嫁~目無表情咁囉~事後咪同bb講番唔好咁做囉~係99面前講會黑我面~等c6番到黎就發c6脾氣~
不過好彩c6知99性格都唔會話我~
種之唔好係佢面前罵佢呀媽就ok

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一齊住, 實會有依D問題架啦!
佢地太過份啲(過佐你底線), 你未開聲話佢地囉, 總之係有道理啲就唔使怕. 你C6唔LIKE你鬧佢阿媽, 正如你唔LIKE你C6鬧你阿媽,OK都可以算解啲, 咁唸個心會"書"服D.
唔好給D無謂人影響到自己的心情; 也唔好給人地影響到同C6啲感情, 因為唔值得.
你地個小寶貝好快出世架啦, 開心D

首頁

尾頁

跳至