跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

fifi,

rooney 都唔係好多功課做架, 好多時都做得 77 88 返黎架喇, 呢排佢都有時間做下我地 d 練習, 仲可以打下機 tim 呀~

唔知係小 5 開始, 還是老師就黎生bb o既關係, 中文課都會比多 2 日時間做, 好少今日比, 聽日交呀, 有時會就老師覆診改堂架~

星期6, 你係咪 12點接 stephy 放學呀? 咁你要幾點先得呀? 不過, 我唔覆實你先呀, 我 99 星期 3 入左院呀, 我要睇下咩環境先得呀! 睇黎唔多好野, 今日抽左 4 公升腹水呀, 我唸唔會無啦啦有水掛?

阿bear 想學跆搴呀, rooney k2 開學無耐就學喇, 學到而家呀! 佢而家已經係黑帶 一段, 係 3 師兄黎呀~

你知唔知黑帶打人, 加多一條罪架~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

男爵府

wing530,

哩度變成我地的私人地方啦,無其他人入來o既

老師生bb一定唔會太緊啦,應該都準備放假。

我星期六9至12都得啊,你得就call我啦12點後可以食lunch

你奶奶入院啊,你要日日去?

伯爵府

醒目開學勳章

fifi,

表哥話...佢唔知用邊個 account 入黎呀~

我又唔覺老師鬆左呀, 反而覺得緊左呀, 聽 rooney講, 老師有時用埋小息, 導修堂 tim 呀, 就係快放假, 所以加緊 d 呀, 可能係班主任掛~

佢10月尾放產假, 12月頭就返黎喇! 其實都唔影響好多, 我地 1 月先考試, 會有代課老師頂住呀~

我無去睇 99 呀, 佢無胃口食野, 加上探病時間太夜呀, 佢今日出左院喇, 遲 d 先睇到 report, 不過, 估計係肝硬化喎, 所以, 我想聽日去睇佢, 聽晚我爸爸會黎我度, 所以, 我老公放工唔會睇佢媽, 所以....我想睇下佢媽囉, 我老公識做時, 我都要識做啦~

係呀, 我仲欠你 $55 呀, 係上次早餐錢, 我上次無散錢係身, 加上你又趕住走喎, 仲唸住見到你, 所以, d 錢一路放左係琴頂呀, 等自己記得麻, 還是想入你戶口呀?
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

伯爵府

醒目開學勳章

>表哥

我今日去左 uniqlo 睇, 有 size 喇, 我老公都買左喇, 見到小朋友"長就" $249, 有紫色, 都幾靚架, 買黎返學用啦~

男爵府

表哥,

邊個account入都得啦,最緊要我地知道你係邊個嘖哩排都努力scan緊stephy果兩本書,侷地兩本輪流派返來,做完第二日就交。我就輪流做,越做就越佩服你啊,原來真係好有難度啊

wing530,

原來你有時都要做下好新抱你奶奶如果真係肝硬化都幾大件事!

stephy尋晚開始戴矯視鏡啦,今朝已經睇得清,唔使再戴眼鏡,應該星期一視力可以完全正常,唔使做四眼妹啦不過我又多o左樣野做,幫侷洗鏡,侷想自己做o架,不過平時朝早趕到c,點會有時閒洗啊。我自己已經除鏡15年,無唸過有朝一日要幫女洗con.

d錢,我都唔記得o左件事,唔使麻煩啦,下次見到先啦!

禁止訪問

男爵府

halaha,

聼日,ok啊,我call你!

你係哩度約我,我今日唔上來就miss o左啦。

wing530,

為我地破例一次,早晨一次o甘多啊

伯爵府

醒目開學勳章

fifi

聽 日唔得呀, 星期 6 果日咁o岩我大伯去左睇我 99, 佢推左我 99 行公園, 所以, 果日我 睇唔到佢呀, 我或者聽日再去啦~

佢咁大件事, 都應該睇下佢呀, 我都唔係咁冷血架~ :;pppp::;pppp:

伯爵府

醒目開學勳章

fifi

你識唔識朗誦呀? rooney 報左朗誦節, 原先佢話班主任會 train 佢地, 而家老師早 左放產假呀, 又唔知代課老師會唔會幫佢地喎, 咁點算好呀??

男爵府

wing530,

我約你食早餐嘖,點會同你去探奶奶有衝突啊,唔通......你去陪你奶奶食早餐?

朗誦啊,我從沒玩過哦,如果係做presentation,我都可以比d意見。我唸老師比侷報,一定會訓練侷o既。rooney報o左中文朗誦或英文朗誦啊?

萬寧的積分9月30號到期啊,我仲差3xx分先可以換現金券,都唔知去唔去買好。

別墅

在office bk 超難入, 成日入唔到.

wing530  我唸唔關你 office 事, 我之前都係好難先入到 bk 架~  發表於 11-9-29 16:12

伯爵府

醒目開學勳章

fifi,

係喎, 無衝突喎, 我一時唸唔起, 我o既早餐咪係我o既中午喎~

presentation就唔洗我幫手, 通常rooney自己攪得掂, 佢 power point 好過我呀~

佢報左中文朗誦, 今年係第4次呀, 2,3年級報普通話, 4,5年級就廣東話呀, 年年都有老師 train 佢地, 頭先問左 rooney, 佢話老師星期一開始train, 返埋星期5 就放假, 咁咪得果 2~3 日囉~

萬 0 要 $5 先得 1 分, 你仲差 3xx, 要買好多錢喎, 不如寄望明年啦~

伯爵府

醒目開學勳章

今日打風真係益左 rooney 呀, 因為今日原本要中, 英文默書, 佢溫唔夠, 佢中文應該唔合格架, 因為仲未背熟, 尋日返黎就唔舒服, 所以, 我都無迫佢溫書, 仲唸住第一次拎唔合格 tim~

點知佢半夜發燒, 都唸住唔返學架喇, 又估唔到會打 8 號波, 連睇 e 生都無得睇喎, 好彩今日無事咋~

子爵府

hi all~ 好耐無見啦~~

子爵府

你地點呀?我每個星期都係TKO架,幾時TEA一TEA呀?

男爵府

wing530,

原來萬寧$5得一分啊,我前排arm arm換過張現金券,仲有6xx幾分,仲以爲$1一分添,因我真係唔覺我係萬寧買o左o甘多野哦

個風打得好arm時候啊,因bear 有小小鼻水同咳,唔想比侷返學校同人交叉感染,今日又三號波,休息多日,又唔使請假。

我搞點o左一本書啦!另一本張牒沒派返來

男爵府

hinhinmom,

好難得你入來啦!要搵wing530哩度arm啦,侷的時間同我地掉轉o架。

伯爵府

醒目開學勳章

hinhinmom

好耐無見喇~:;pppp::;pppp:

navin 隔離果個...邊個黎架?? 8 掛問下~

伯爵府

醒目開學勳章

fifi,

bear 好番未呀? 呢掛 d 天氣變得好快呀, 仲凍左好多 tim 呀~

你 慢慢整啦, 我剩係想要 pop up 先咋~

子爵府

fifi,
點解WING530 D時間同我地調轉??佢夜晚先出來搵食呀?

WING530,
隔離個個係朋友個女呢~張相好耐下架啦~~

你地點呀? 係WOR, 邊個係RONNEY??

首頁
12345...8

尾頁

跳至