美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

貴d唔緊要。用料靚。依家試左兩間都唔滿意

男爵府

我都想搵呀~有無介紹?最緊要衛生,用料同甲型~整款其次~
你試左邊間?分享下..

我之前跟過個女仔整,有一年幾兩年,但最近呢幾次都覺得整得唔好,
尤其甲型方面...同埋都好似無咩心機整~
唔算貴$300 包曬基本野,一隻甲幾隻色都唔加錢,
畫花個d先另計

之後試過上網搵,男人老狗仲八過 c9....
係咁講我之前個美甲師整得唔好,自己就好有料.....
(咁雖然個女仔係整得麻麻,但~做人謙虛d好...)
但其實個甲型真係做得一般,用d料唔係大牌子..
基本$298 ,但我其中兩隻指甲唔同色,要加$20,
埋單$320
比錢時我比$400佢,但佢無得找..
結果佢要同我一齊落樓入7-11 增值 唱散紙找返比我

跟住尋日又上網搵左另一間,
甲型做得ok,卜卜地....個女仔做到我的要求~全套甲用ibd~
不過做甲個陣係咁同經理幾時要放假
gel甲$268(兩色,20粒石,甲皮油) 我再+$60 修甲皮
埋單時sell我pageage,唔join都無黑面...
不過整甲個女仔無話主動同我痴石,同埋要我開聲問先送甲皮油

伯爵府

請盡量唔好點評我,因為我通常用手機版,睇唔到ga!!!

大宅

如做gel 甲, 自覺SukX Nail 係一個不錯的選擇, 價錢相宜及手工不錯。 不過我唔係成日整, 只是新年及喜慶日子才整, 所以分不清用料是否好好。

禁止訪問

回覆:有無介紹?大公司/細心嘅整甲店

大宅

回覆:heichunmum 的帖子

有呀!細心不過比出邊整得耐d

大宅

元朗啱唔啱?我喺嗰度做左3-4年,都ok,我自已揀書整,次次都9成9似,有時靚過原圖,不過唔算平,簡單的話,百幾蚊,我亦試過整好多嘢,要成500蚊

禁止訪問

回覆:有無介紹?大公司/細心嘅整甲店

子爵府

回覆 花貓 的帖子

有在旺角好景8/f 做左3次都好滿意... 有圖..... 我系要簡單款, 有送石, 但我無要. (平時要洗碗)
呢d款可以keep 耐d, 指甲新生出來唔咁覺
佢仲有facebook tim

子爵府

回覆 花貓 的帖子

有在旺角好景8/f 做左3次都好滿意... 有圖..... 我系要簡單款, 有送石, 但我無要. (平時要洗碗)
呢d款可以keep 耐d, 指甲新生出來唔系咁覺
佢仲有facebook tim

首頁

尾頁

跳至