想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

昨天中醫話我面色好好, 但脈象就弱d.... 心想今次應該成功啦, 點知今早起來, 去vv時, 有少少粉紅, 下午開始有d 流啡添.... 由早上開始我已經一直訓床... 哎, 第四次ivf 啦.... 16號回QM 驗孕... 流啡...但m小姐又未到... 咁既情況, 心情唔太好受.... 醫院得番一個雪胎咋......

大宅

回覆:放胎後第十一日......

盡量繼續訓床,唔好操勞,叫c6整d花膠,鮮奶,蛋之類既嘢俾你食

我今日先第二日,每日都飲花膠湯,花膠燉鮮奶,蛋白兩隻...希望BBs會乖乖痴實我

大宅

藍色小雨 發表於 11-9-11 19:39
昨天中醫話我面色好好, 但脈象就弱d.... 心想今次應該成功啦, 點知今早起來, 去vv時, 有少少粉紅, 下午開始 ...

係床休息唔好周圍走,仲有機,可能係著床血,加油

別墅

回覆 kittykitty22 的帖子

我有飲花膠湯... 訓到腰骨都痛了, 等待既心情好難過.... 著床血通常係流幾多架?? 但我覺得架下似m小姐第一天既款.....

複式洋房

回覆:lolonorna 的帖子

食蛋白會好d咩?我第二日已經覺得好悶,忍不住搵d家務做下,你有沒有出街行?

大宅

引用:食蛋白會好d咩?我第二日已經覺得好悶,忍

原帖由 tratrababy 於 11-09-13 發表
食蛋白會好d咩?我第二日已經覺得好悶,忍不住搵d家務做下,你有沒有出街行?

...
Hi, tratra, 我今日第四日,日日係屋企唔係食就訓,養豬咁養
係夜晚食完飯,老公陪我落樓下行個圈,買生果

男爵府

引用:昨天中醫話我面色好好,+但脈象就弱d....+心

原帖由 藍色小雨 於 11-09-11 發表
昨天中醫話我面色好好, 但脈象就弱d.... 心想今次應該成功啦, 點知今早起來, 去vv時, 有少少粉紅, 下午開始 ...
我第9日已經有你這個情況了,我剛剛已返去搵吳醫生了。

首頁

尾頁

跳至