懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨日到奶奶家到做節,去到99屋企後,62叫我坐係梳化,唔好企了,咁我就坐啦,我旁邊坐了個一早已來到的姑媽,佢無端端突然即刻痴住我,用了中力拍打我個肚幾次,然後問我:你係咪有咗?(備註:我16wks,昨天穿了條one piece的波波裙,其實唔覺大肚的,因為條裙有d鬆身,俾佢覺得我係大肚,同埋原來6299冇同佢透露過我大肚的) 我當時嘅反應只係好驚同不斷重覆叫:scary: : 唔好打佢呀!但佢完全聽唔到,只不斷拍打我個肚,不斷問我係咪有咗?既然我已經16wks,我唔會講大話,所以我話係,之後佢懶叻咁即刻攬實我膊頭,痴到我實一實咁話:我都估到,我都sense到了,哎呀,唔好意思!恭喜你!我嘅反應只識講: 多謝!

唔好意思,請各位jm容許我講一句,因為我真係好嬲 : 妖!頂你呀!

既然你估一個人係咪有咗,佢係定唔係都好,你都無理由不斷打人哋個肚然後問人哋係咪有咗囉?都成6x歲人啦!有冇腦架!我知阿b仲係好細粒,但我唔知阿b游水游到個頭係左邊定右邊,點知有冇打到佢或者嚇親佢架?佢又細個,未有胎動住,阿b又未識比反應我佢係點 (我12wks時照過,到現左16wks都未再照,我都唔知阿b現在生長到如何,自己已經夠擔心架啦!)我都未捨得打自己個肚,佢竟然咁!痴線架!果一刻我好慶,但我仍然保持笑容,企起身!行開算了。

同c6講番,佢話只聽到我大叫!但看不到個情形,佢話姑媽無心的,我都知!不過就算佢估一個人係咪有咗,既然佢係估有,都唔應該一路拍打人哋個肚,一路問人哋係咪有咗囉!

侯爵府

佢係唔係黐線㗎,知道你有左都用中力拍打你個肚幾次。。有冇常識㗎?! 有時都好怕啲人蘭熱情。。而家我等緊 bingo 都唔比我老公打我個肚

男爵府

我都成日比人無啦啦伸隻手埋黎摸我個肚, 好唔鍾意囉 ..

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

i only allow my close fds and relative to touch my tummy!!

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

呢條唔係黎GA!
真個D係好似西瓜咁,紫紅色。。

翡翠宮

畀面勳章

回覆:好慶!無端端突然拍打我個肚皮!

有無搞錯
點樣都吾應該打啦!

子爵府

係lu.. 我超唔鍾意陌生人掂我囉...

唔通, 佢又可以一路摸我個胸, 問我: 你係咪Dcup? 最憎啲人甩手甩腳....問野靠把口既, 唔係靠對手既.... 樓主真係有排擔心!!!

珍珠宮

回覆 回覆:smilelulu的帖子

你同佢講係有左呀!你咁大力拍,你唔驚拍親佢呀!
兇佢再走開呀嘛!做乜坐係度比佢拍姐! 係我就企起身睥住佢啦!再大叫肚痛

大宅

咁都得...
就算係咪有左都唔會打人個肚卦
更何況佢仲估你有左添...

男爵府

畀面勳章

joetreemo 發表於 11-9-12 12:47

唔通, 佢又可以一路摸我個胸, 問我: 你係咪Dcup? 最憎啲 ...

D CUP LEE個比喻真係一流

男爵府

好媽媽勳章

同埋有左係唔可以俾人拍膊頭架... 據講膊頭位置係有個穴位係有左唔好掂架!

大宅

佢都冇腦嘅!有乜理由打人個肚嫁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我有個fd唔只當我個肚係水晶球,佢仲要大力勁"噤"我個肚,我都好唔中意...佢仲要係已經有個幾歲既細路家啦....

其實我同c6都唔中意佢噤大力家,噤可以點wor,同佢講既話,因間又話我駛唔駛噤緊張呀...好矛盾

natalie_cpk1  你緊張係應該架, BB是你們的~~  發表於 11-9-14 16:48
ChristalLi  唔好坐/企佢隔離,得唔得? 甚至唔好見咁多面?  發表於 11-9-12 15:40

別墅

一句講晒﹕佢痴線既!

以後唔好見咁多囉!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

食親飯佢都要我坐佢隔離家...佢開口好難推家....

大宅

有時d所謂長輩,成日做d野出黎都令人好討厭,
俾我一定勁黑面!!出口話佢又唔係...好煩!

洋房

引用:+係lu..++我超唔鍾意陌生人掂我囉...唔通,+

原帖由 joetreemo 於 11-09-12 發表

唔通, 佢又可以一路摸我個胸, 問我: 你係咪Dcup? 最憎啲 ...
好精警呀!

男爵府

只嘆呢個人係冇腦!妳小心點將來bb出世 後她拍打BB!佢肉緊時什麼也做得出。

大宅

回覆:smilelulu 的帖子

大肚唔好比人拍膊頭呀!呢個人不懷好意!

大宅

如果我係你我實開佢波

無論你如何對我,我都只是會跟寶貝走下去,我會好好的照顧寶貝豬的!

首頁

尾頁

跳至