論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

I had bad experience too. I waited for 4 .5 months for applying the maid from Megsea and obviously nobody follow up. When the maid came to work for 3 days, she asked for leave. Ms. Lo didn't provide service and just asked me to wait her call. I didn't receive the call and the maid insisted to leave. Luckily we insisted our maid to sign a termination letter before we sent her back to Megasea. When we talked with Ms. Lo, she admitted our maid terminated the contract by herself so she helped me to sign the Notification of termination letter with the maid. But when we requested to settle all the compensation including the one month salary the maid should pay us, Ms Lo said she did not agree the maid broke the contract by herself. Just about two weeks after we informed the immigration of the termination of the maid contract, we were notified by Labour department we were claimed HK$6000 by our maid. When we discussed with Ms. Lo of megasea and asked her to change a new maid for us, she requested us to clear all the compensation to maid; otherwise she would not provide any service

In this case, Ms Lo lie to us and also Labour department. She only wanted us to pay the maid without considered our rights. It is a worst agent I ever seen !!!

別墅

回覆:luklai 的帖子

What a piece of shit!

大宅

same as another one ~ 千X僱傭中心
and also some bad experience as me !

複式洋房

咁都得

禁止訪問

回覆:海盈僱佣公司是黑店, 試一次就怕怕

禁止訪問

別墅

完全同意係一間黑店,我都身受其害,大住個肚7個月,新工人黎左五日就話走,返海盈換工人,係咁遊說我請本地,但我知本地工人揀工,根本唔會接初生JOB,我企硬要請海外,佢先俾海外的揀,又話PASSPORT申請三星期就得,由8月5日請,到9月中先話申請倒PASSPORT,而家最快要10月中先有新工人,我10月尾都生啦,到時忙邊樣好呀!呢間AGENCY好有問題
1.有責任:打去問佢工人申請情況,推黎推去,又話雁少少覆,結果都係冇影,要我再打去

2.冇誠意:第一次去因我唔知,就介紹舊本地垃圾俾我,結果做左五日就話唔做,帶件垃圾返去時,又即時俾其他本地工人我揀,我話要請海外,過兩日再去揀,點知過兩日去揀,又即刻俾件本地我見

3.冇職業道德:件垃圾只做左五日,佢地幫我計晒所有個件垃圾應得利益,包括個五日人工都計埋,但一句都冇提過件垃圾即走係要賠一個月俾我,要我開聲佢先再計過,結果我票左張$2500機票送件垃圾返堆填區

我相信個件垃圾會再返黎,因為佢仲未還清債,我有佢ID同PASSPORT號碼,唔知可唔可以POST係呢道,如果可以,我會即刻POST出黎,等大家唔好再中計

別墅

完全同意係一間黑店,我都身受其害,大住個肚7個月,新工人黎左五日就話走,返海盈換工人,係咁遊說我請本地,但我知本地工人揀工,根本唔會接初生JOB,我企硬要請海外,佢先俾海外的揀,又話PASSPORT申請三星期就得,由8月5日請,到9月中先話申請倒PASSPORT,而家最快要10月中先有新工人,我10月尾都生啦,到時忙邊樣好呀!呢間AGENCY好有問題
1.有責任:打去問佢工人申請情況,推黎推去,又話雁少少覆,結果都係冇影,要我再打去

2.冇誠意:第一次去因我唔知,就介紹舊本地垃圾俾我,結果做左五日就話唔做,帶件垃圾返去時,又即時俾其他本地工人我揀,我話要請海外,過兩日再去揀,點知過兩日去揀,又即刻俾件本地我見

3.冇職業道德:件垃圾只做左五日,佢地幫我計晒所有個件垃圾應得利益,包括個五日人工都計埋,但一句都冇提過件垃圾即走係要賠一個月俾我,要我開聲佢先再計過,結果我票左張$2500機票送件垃圾返堆填區

我相信個件垃圾會再返黎,因為佢仲未還清債,我有佢ID同PASSPORT號碼,唔知可唔可以POST係呢道,如果可以,我會即刻POST出黎,等大家唔好再中計

別墅

別墅

別墅

男爵府

回覆:海盈僱佣公司是黑店, 試一次就怕怕

係邊間分店?荃灣嗎?

男爵府

海盈僱佣公司是黑店, 試一次就怕怕

i hv the bad experience at the mk branch also.they are not helpful.now i changed to a small agent.i cannot say it is very good.but at least is better than them and luckily i hire a good maid now

禁止訪問

引用:係邊間分店?荃灣嗎? +

珍珠宮

2024年龍年勳章

死啦!我仲經佢請工人添,但未到,希望唔好玩嘢啦。
Minniemouse:-P

複式洋房

我會報警串謀行騙:;pppp:

禁止訪問

複式洋房

有冇邊間MEGASEA 分店既SALES 千萬唔好搵佢幫手架??

洋房

回覆 babycys 的帖子

i
I didnot pay the ticket to the maid , the meagsea agency immediately asked the maid to sue me . I insisted if
i pay the ticket she need to compensate her one mons leave. BUt meagsea took the maid to sue me. and 反咬我趕工人c走。仲話唔賠錢再無工人比我们, 仲會同佢去sue me. 態度跟無賴無疑

i think you can post her information because all my friend also post the poor maid info on the face book , just like this

Now I also need to get the new maid from megase becasue they owe me. I really scare .....do i choose another one , i pay one more agency fee, 好傷

Karen Lee
各好友們, 如果有朋友於近日請新菲傭,請留意此工人名 "OCLARIT, Ave Cabiles HKID# W9XX878(8)",她剛剛俾我朋友解僱的 (原因虐兒),所以請慎重考慮。(此人急需兩星期內找到新工作,
否則將要回菲律賓!)小心!小心! (請幫忙廣發,以免有其他人受害!)LikeUnlike · · Shar生e · September 22 at 1:

洋房

回覆 laurenwong 的帖子

the name of agency is megasea employment agency limited.

locatiion TW nanfung ctr /MK/CWB

name is agency is MS LO

Really bad agency , dont use , be carefully

首頁

尾頁

跳至