興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

12人探鬼屋 少女暈倒咬人 學者﹕心中有鬼 現急性精神錯亂

http://hk.news.yahoo.com/12%E4%B ... A%82-215319255.html

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

GOOD MORNING ALL !!

alphabetagamma  早晨  發表於 11-9-20 10:08

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:半年真係好誇張,以一間上市公司黎講係無可

原帖由 溋溋 於 11-09-19 發表
半年真係好誇張,以一間上市公司黎講係無可能發生。

容乜易搞到公司要停牌架,會計部肯定好大劑,
係啦,成個部門炒得

alphabetagamma  炒左都要快d出糧過我老公呀  發表於 11-9-20 10:09

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:明天轉涼,會落雨,大家預備一下啦!

原帖由 溋溋 於 11-09-19 發表
明天轉涼,會落雨,大家預備一下啦!
今日真係涼左好多,著多件衫

alphabetagamma  早晨, 謝謝提醒  發表於 11-9-20 10:08
^w^  落埋雨仲涼  發表於 11-9-20 09:28

瑪瑙宮

回覆:講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (4)

各位早

moonlight9198  GOOD MORNING !!  發表於 11-9-20 10:03

珍珠宮

醒目開學勳章

回覆:講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (4)

早呀!今朝真係涼左,我都幫個仔加左件秋褸返學!

alphabetagamma  早晨  發表於 11-9-20 10:09
moonlight9198  GOOD MORNING !!  發表於 11-9-20 10:03

男爵府

各位早晨呀,我仲未追晒d post...追c我!
Le 幾日開始凍啦,大家記得帶/著多件衫啦!

alphabetagamma  早晨, 我都係咁追  發表於 11-9-20 10:09
moonlight9198  GOOD MORNING !!  發表於 11-9-20 10:04

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

moonlight9198 發表於 11-9-20 07:27
GOOD MORNING ALL !!

早晨MOON姐 咁多位

alphabetagamma  早晨  發表於 11-9-20 10:10
moonlight9198  GOOD MORNING !!  發表於 11-9-20 10:04

男爵府

早晨咁多位, 今朝真係涼左好多呀, 出街記得帶多件衫俾小朋友

alphabetagamma  早晨  發表於 11-9-20 10:10

瑪瑙宮

moonlight9198 發表於 11-9-20 07:26
12人探鬼屋 少女暈倒咬人 學者﹕心中有鬼 現急性精神錯亂

http://hk.news.yahoo.com/12%E4%BA%BA%E6%8E%A2 ...

真係無野搵野玩, 細個返學時, 都有類似呢d 探鬼屋玩, 不過我細膽唔夠薑跟去.

子爵府

好媽媽勳章

GOOD MORNING!! 報到先, 我琴日都未追返PART 3, 今日PART 4 又咁多版, 真係勁!!

好似MJMAMAM好耐無出現喎!!

moonlight9198  GOOD MORNING !!  發表於 11-9-20 10:05

水晶宮

alphabetagamma 發表於 11-9-19 22:20
因為有出一部份, 另一部份就計漏, 再加上拖住左. 例如出票出錯, 唔記得交票no.俾bank, 有人簽漏文件咁. 最 ...
可能會計部有人有'警轟'都唔定喎, 而家有人查係好事, 起碼佢地會驚下.
有時叫人還錢真係仲慘過問佢地借mouth:

^w^  最慘有D直情唔還添  果D正衰人黎架  發表於 11-9-20 10:15
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

珊瑚宮

環保接龍勳章

chinatea 發表於 11-9-20 00:30
回覆 alphabetagamma 的帖子

因為你老公牙力唔夠,比人一輪嘴之後佢窒左道氣low.
茶姐, 你講得無錯. 你真係好勁, 因為佢一向好就得人, 所以我好肯定最初佢係唔夠牙力, 下下信左人先. 你講果d窒左佢道, 我唔知你係好似人地講笑咁講, 定係真有其事. 現在好濕滯. 如果你真係講果道"氣", 有冇方法.... 我老公日日上去總部嘈同嬲, 真係睇見佢就辛苦.

sfmeow  焗d 花旗參茶佢飲, 順下條氣, 睇到我都覺得谷氣! 我地一齊用念力, 出糧呀~~~  發表於 11-9-20 23:12
^w^  其實仲有無方法去追番D糧  佢地咁搞法唔得架 你地都唔店喎   發表於 11-9-20 10:14
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

早晨呀咁多位.....一晚就去到5板真係追到氣咳

moonlight9198  GOOD MORNING !!  發表於 11-9-20 10:15

瑪瑙宮

GogoCheung 發表於 11-9-20 09:46
GOOD MORNING!! 報到先, 我琴日都未追返PART 3, 今日PART 4 又咁多版, 真係勁!!

好似MJMAMAM好耐無出現喎 ...

你係講 : JJMumMum ??
佢可能遲D會出現呱 !!

水晶宮

miffymiffy 發表於 11-9-20 09:40
真係無野搵野玩, 細個返學時, 都有類似呢d 探鬼屋玩, 不過我細膽唔夠薑跟去.
...

講真我中學果陣都玩過哩D無撩野
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

瑪瑙宮

miffymiffy 發表於 11-9-20 09:40
...

而家D細路, 真係玩到冇野好玩,
出左事, 又係搵父母出黎善後攪掂.

瑪瑙宮

琛媽 發表於 11-9-20 10:16
講真我中學果陣都玩過哩D無撩野

講黎聽下啦.

珊瑚宮

環保接龍勳章

早晨各位.

我要襯我仲記得, 快d講我昨晚的夢俾大家聽先.

----------------------------------------------------
發夢我過左世的阿嫲返來煮飯我食呀. 我阿爸, 我老公及我都話好好味. 阿嫲好開心添....

跟住我阿爸走去開門, 我隻狗就衝左去門口, 我阿爸係咁鬧佢(佢現實中一想control隻狗就會鬧佢架), 係夢中我就叫阿爸唔好鬧, 鬧佢佢會驚佢會走架(現實中都係一樣, 我先係主人, 我鬧隻狗, 隻狗至唔會驚反而聽話). 係夢中我行去門口, 隻狗已經衝左出lift 口, lift係開左架. 我大驚. 衝過去按左個lift襟. 我隻狗入左lift, 咁我就入去lift再抱起佢回家. 我一路回家好溫柔咁同佢講"你曳曳".

一入到家門口, 放佢落地, 我想望下我隻狗的樣, 睇下佢係咪好驚. 一望, 個樣好得意, 望耐d....係個好得意的bb樣, 對住我笑. 原來一直係抱住個bb, 咁我就抱佢上枱面. 我仲好清楚睇到佢個樣同佢隻左手. 見佢有少少扭親咁, 仲係咁同佢按摩. 完.
-------------------------------------------------------

大家話, 我係咪恨生bb恨到發燒呢...又發d咁o既夢.

sfmeow  wow, 多d 同狗狗出街, 就會有bb la!! ^^ 我都想要bb 呀~~ 齊齊加油!!  發表於 11-9-20 23:13
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

瑪瑙宮

alphabetagamma 發表於 11-9-20 10:19
早晨各位.

我要襯我仲記得, 快d講我昨晚的夢俾大家聽先.

可能你好快 bingo

首頁

尾頁

跳至