想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

龍炳樑醫生vs毛匡廷醫生

你地有無睇過龍炳樑醫生? 我個家庭醫生,寫

男爵府

Re: 龍炳樑醫生vs毛匡廷醫生

一齊睇Dr. Mao啦!

大宅

其實2個都係仁安輔助生育中心既醫生.. 應該差不多..

我上網見到星期六有個免費講座, 你睇下有無興趣去聽聽..

http://www.union.org/booking/apply_talk_8octb.php

別墅

rubyhappy2,

唔該晒。

但係我見無咩人講過龍炳樑醫生, 唔佢好係咪好貴呢?好唔好呢?

大宅

係呀係呀

李吳知道 寫道:

別墅

ivy_yuen,

原來你都係睇Dr Mao 真係好多人都睇佢。
我諗我都係揀..............Dr Mao.

ivy_yuen 寫道:
係呀係呀

[quote]
李吳知道 寫道:
[/quote]

民房

Although I never consult any doctor, I think 毛匡廷醫生 is better. As I have seen negative comment from other pp in other web. You may refer to the following as reference.http://www.hkinfertility.com/phpBB/viewtopic.php?t=472

大宅

係呀! 毛醫生好專業, 希望他都幫到你啦!

jjsze 寫道:
ivy_yuen,

原來你都係睇Dr Mao 真係好多人都睇佢。
我諗我都係揀..............Dr Mao.

[quote]
ivy_yuen 寫道:
係呀係呀

[quote]
李吳知道 寫道:
[/quote] [/quote]

別墅

我想知道睇第幾次, Dr Mao先會叫老公去睇?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

診金$500-, Ultrasound$400-
診所係美麗華大廈18樓

男爵府

我上司個妹妹同埋佢朋友都係睇龍炳樑醫生,兩個都成功bingo架。起初係因為我上司知我想生但又生唔出,所以佢幫我問佢妹妹攞佐d資料,原來就係龍炳樑醫生。

Panash 寫道:
Although I never consult any doctor, I think 毛匡廷醫生 is better. As I have seen negative comment from other pp in other web. You may refer to the following as reference.http://www.hkinfertility.com/phpBB/viewtopic.php?t=472

首頁

尾頁

跳至