自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

嚴重受傷,已接近失明,看了養和陳偉X,覺得佢有D......
想另外找個有料的視網膜醫生決定是否做手術!
謝謝尢家,無言感激!
flor

伯爵府

中環唐泊泉..

janelle00  這個醫生好!我99有青光眼,睇咗好多年。  發表於 11-9-23 10:57

珊瑚宮

去養和,點觧唔揾張叔銘?
玩具萬歲!

男爵府

睛靈勳章

回覆:請介紹個出名眼科醫生

養和謝道欣

大宅

回覆:請介紹個出名眼科醫生

我四年前做過視網膜手術,喺亞皆老街眼科醫院做,到而家每年返去覆診都好好,個女醫生而家去咗明愛度做,我之前都甩咗一半,好危險,若甩埋淨低嗰半就盲,冇得醫

大宅

回覆 florflor 的帖子

ckeck pm

大宅

莊志強醫生
tel:23983225

莊醫生的視網膜手術係出晒名做得好的.個人亦很nice及斷症準.之前係醫院眼科顧問醫生
養和係有好多醫生,不過識做眼底手術的真係唔知得邊個醫生.之前,我有同事視網膜脫落,曾看過養和的眼科,當時那個醫生話要全身麻醉,亦話手術要做好幾個鐘頭,又話可能要加多個醫生一齊做..我地叫佢去莊醫生到睇,莊醫生話唔洗全身麻醉,仲肯盡早加期幫佢做,手術中心儀器設備又好新,一個鐘頭搞掂,手術好成功.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我同事早幾年視網膜穿洞,佢係搵甘定洸醫生做手術補返的,佢話幾好喎!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我家人睇周伯展醫生
係旺角
出唔出名唔sure, 但係好資深

別墅

chubchu 發表於 11-9-22 23:02
養和謝道欣

我都係揾佢

大宅

My boy just had a eye operation last week.

Dr. Hon is the excellent eye doctor, she is one of the eye clinic in MK.
Tel: 2381-1614

複式洋房

himmamme 發表於 11-9-23 08:52
莊志強醫生

Totally agree! Dr. Chong is a very experienced eye doctor. He is also very caring to elderly. He did a surgery for my parent just a month ago. We are referred by another doctor who highly recommended Dr. Chong to us. I also read a thread here at that time and thank you for those bk moms here to suggest such a good eye doctor to me.

Highly recommended!!!

複式洋房

himmamme 發表於 11-9-23 08:52
莊志強醫生

Totally agree! Dr. Chong is a very experienced eye doctor. He is also very caring to elderly. He did a surgery for my parent just a month ago. We are referred by another doctor who highly recommended Dr. Chong to us. I also read a thread here at that time and thank you for those bk moms here to suggest such a good eye doctor to me.

Highly recommended!!!

子爵府

回覆 florflor 的帖子

旺角中心林冠民醫生 (2398 8745)

男爵府

回覆 seec 的帖子

收費貴嗎?

男爵府

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

楊日明,我家人找他看青光眼

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我家人睇周伯展醫生係旺角出唔出名唔sure,+

原帖由 伊芙蓮 於 11-09-23 發表
我家人睇周伯展醫生
係旺角
出唔出名唔sure, 但係好資深
出名㗎,仲幾好人添

首頁

尾頁

跳至