懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

剛剛BINGO想揾個私家CHECK CHECK, 唔想太COOL的醫生, 請指教~

大宅

吳崇傑醫生呀....唔cool ka...

Aprilbaby  我都係睇佢,OK架!  發表於 11-9-30 12:32

大宅

但聽講余KAI文都幾好,但未必收新症

大宅

Aprilbaby 發表於 11-9-30 12:33
但聽講余KAI文都幾好,但未必收新症

完全不知所謂嘅DR.我個時1 BINGO就去搵佢.大溉4週.問晒我所有最後經期.跟住就照U/S見唔到有心跳.得胎LONG ONLY .我問佢正唔正常㗎
佢竟然答我.唔知㗎.唔知道仲會唔會生長㗎.有可能已經無咗.甘快未睇到㗎.啲死人態度賤到無人有
我真係想問.甘你又同我照? 你老闆吖....問佢洗唔洗食葉酸.又話佢哋啲亞媽都無食.(甘下下同以前啲人嚟比.以前啲人唔著衫㗎
你係咪唔著吖.低B)轉頭又問我要唔要.我咪話:你都話你亞媽無食啦.甘俾我做咩吖 ? 可能佢見我老公係公務員.估我哋唔會係私家生.所以想趕我哋走.無所謂.唔睇你咪第2個囉.後來我係網上面睇到勁多人唱佢.話佢啲態度好差.呢個真係不知所謂.............

男爵府

回覆:沙田翹康邊個醫生好?

Dr 吳崇傑好好啊,又幽默笑容又好

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我2胎都係睇葉承楷, 覺得葉醫生幾好, 唔COOL, 有問必答

複式洋房

引用:我2胎都係睇葉承楷,+覺得葉醫生幾好,+唔COO

原帖由 CK_鼠鼠 於 11-09-30 發表
我2胎都係睇葉承楷, 覺得葉醫生幾好, 唔COOL, 有問必答
Agree

大宅

MLOVEL 發表於 11-9-30 13:24
完全不知所謂嘅DR.我個時1 BINGO就去搵佢.大溉4週.問晒我所有最後經期.跟住就照U/S見唔到有心跳.得胎LONG ...

我BOOK左余啟文 11月睇
我都係政府生 不過打電話BOOK時佢已經唔收接生CASE(已FULL) 只睇症

男爵府

林兆強醫生都好好

大宅

小豬精 發表於 11-9-30 15:27
我BOOK左余啟文 11月睇
我都係政府生 不過打電話BOOK時佢已經唔收接生CASE(已FULL) 只睇症
...

甘就可能會好啲.因為係佢唔收你吖嗎.唔係你唔揀佢.所以我諗唔會甘衰.但係你可以上網揾吓佢啲嘢.好多都係話佢啲態度有問題㗎.自己小心啦............

大宅

我一有左就睇吳崇傑,第二次產檢同佢講我响qe生,佢無咩野喎!一樣有講有笑,無黑面唔鍾意喎!之後每次檢查都好詳細,講解bb每一部分。

只係有時我地d無聊問題畀佢笑下咁啦!但態度一d都唔差喎!

翹康無DVD架嘛!咁我地問佢可唔可以一路產檢,我老公用一路手機錄影,佢淨係話:你咪錄囉!(出便有埋DVD產檢通常都過$700..)

所以我覺得吳崇傑好ok,不過都好似話唔收新症~

侯爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

babyec 發表於 11-9-30 12:17
吳崇傑醫生呀....唔cool ka...

me too,我前幾個星期先第1次睇佢,真係好詳細~~

大宅

林兆強好!細心又詳細!

複式洋房

陳凡都好好,接生得好好

別墅

吳崇傑,唔cool 又幽默,知我去威院生,態度都好好!我都係問佢可唔可以用電話拍片,佢話:你咪影囉。問佢野又好耐心答,讚!收費好平!包葉酸,維他命,鈣丸,u/s print outs 都係$450

大宅

想問下地址响邊?

複式洋房

吳崇傑醫生呀, 我依家都係睇佢, 我已經32週啦, 今日先睇完, 佢好好笑容, 唔cool 又幽默, 問咩都答, 我話比佢知, 我係聯合生, 佢都無野嫁.
沙田白鶴汀街10-18號
新城市商業大廈6樓608室
電話 : 2603-2123

複式洋房

我今個月頭由吳祟傑醫生開刀生左個囡, 產前檢查同接生都非常好, 全程都好好笑容唔會馬虎, 因為我有妊娠糖尿及高血壓, 產後都有繼續做檢查,都跟進得幾好!

複式洋房

引用:我2胎都係睇葉承楷,+覺得葉醫生幾好,+唔COO

原帖由 CK_鼠鼠 於 11-09-30 發表
我都係睇葉醫生架
佢好好人架、有耐性
就算講左係政府生,佢都好nice
我係尖沙咀睇架
不過每次產檢都等成個鐘:;pppp:

大宅

我睇吳崇傑,响沙田睇,只要你報左到,問姑娘前面大約有幾個人,你就可以就時間去沙田行行,食下野,再上次睇, 所以都唔算等好耐~

首頁

尾頁

跳至