烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

聽人講好好食 又生蠔又長腳蟹又和牛 好正甘 你地試過未呀

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kptkpt 發表於 11-10-1 02:49
聽人講好好食 又生蠔又長腳蟹又和牛 好正甘 你地試過未呀

我都想試下

複式洋房

引用:Quote:kptkpt+發表於+11-10-1+02:49+聽人講

原帖由 yanyan-mummy 於 11-10-01 發表
我都想試下
好吸引

大宅

大宅

生蠔、鵝肝、長腳蟹、心太軟、北海度牛奶布甸

侯爵府

我舊年成日去食, 因為做左member, 每次去兩位去都係俾 1位, 多過兩位就全張單七折, 鐘意食蠔, 蟹腳 , 和牛& 鵝肝 真係唔錯既選擇 ~

大宅

畀面勳章

引用:我舊年成日去食,+因為做左member,++每次去

原帖由 winner128 於 11-10-02 發表
我舊年成日去食, 因為做左member, 每次去兩位去都係俾 1位, 多過兩位就全張單七折, 鐘意食蠔, 蟹腳 , 和 ...
請問點樣做member 架?依家仲接唔接受申請?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我食過lunch buffet唔錯呀

大宅

好食,上星期試了,我只吃生蠔,鵝肝,刺身,長腳蟹,螺....海鮮及和牛已經好飽,其實熟食都冇試過,我第一次食buffet係冇食熟食,而甜品不過不失,最正係心太軟,我食左2個,加埋雪糕一流!

複式洋房

引用:好食,上星期試了,我只吃生蠔,鵝肝,刺身,長

原帖由 CCC11 於 11-10-03 發表
好食,上星期試了,我只吃生蠔,鵝肝,刺身,長腳蟹,螺....海鮮及和牛已經好飽,其實熟食都冇試過,我第一次食buff ...
好期待去食呀

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

長腳蟹, 鵝肝, chocolate pudding, etc all very yummy!!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

乜有得做member架點做架

珍珠宮

男爵府

dinner buffet 有 early bird, 三佰幾好抵食呢

子爵府

2024年龍年勳章

I tried Sunday lunch buffet...it's good, fresh & tasty...

複式洋房

引用:dinner+buffet+有+early+bird,+三佰幾好抵

原帖由 滿意媽 於 11-10-05 發表
dinner buffet 有 early bird, 三佰幾好抵食呢
我過幾日食啦 充滿期待

滿意媽  食完記得番黎報料, 我都想去.  你都係去early bird?  我想知係咪都有幾款蠔食  發表於 11-10-8 15:09

公爵府

好媽媽勳章

回覆:有無人食過mr steak呀

我book 了lunch buffet

公爵府

好媽媽勳章

回覆:有無人食過mr steak呀

明天lunch buffet

大宅

點做MEMBER, 係咪一定要帶卡先得

公爵府

好媽媽勳章

今日SAT LUNCH BUFFET , 多甜品, 沙律, 熱盤少左D. 同肉類太多.
有和牛剌身. 人一世. 物一世, 食了一舊仔
不見有長腳蟹, 心太軟.
但有南瓜皇帝蟹
平平地好抵食.

滿意媽  無蠔?  發表於 11-10-8 20:37

首頁

尾頁

跳至