懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

「國際母乳會」每月在不同地點舉行聚會,免費參加,毋須報名,請依時出席。歡迎孕婦及媽媽們帶同嬰兒及幼兒參加。聚會有兩種形式,正式聚會有問答及討論,茶聚則是輕鬆的分享。所有聚會均有「國際母乳會」的「哺乳輔導」回答妳們的問題,並為妳提供母乳餵哺的支援、資訊和鼓勵。

明晚有
九龍區聚會,我會帶同我的全人奶細仔,他是剛出生的bb

(5/8出生)參加,誠意邀請有意在產後餵母乳的你來加入!

九龍灣聚會
地址:德褔花園D座1樓115室 MTR-A1出口,Market Place 正門側上住宅平台
聯絡電話: 9048-1701 Maggie
2011年 10 月8日(星期六)下午7:30 – 9:30 產前餵哺母乳的準備

詳情可參考以下網址:
http://www.lllhk.org/ChineseMeetings.html

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

我見佢話唔使報名, 係唔係真係WALK IN 就OK?
地址:德褔花園D座1樓115室MTR-A1出口,Market Place 正門側上住宅平台
但係唔係即係街到傾???

複式洋房

回覆:christytsui 的帖子

Ok ga, 你唔識去就打俾Maggie 啦!你生左b未呀?

禁止訪問

回覆:「國際母乳會」產前餵哺母乳的準備___分享聚會

複式洋房

唔係街,係住宅裏面,係我個地方來架,不過驚大家難搵,所以先寫成Market Place 正門樓梯側上住宅平台,直望那一座!D 座115室,你會唔會來呀?

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

回覆 maggiemusic 的帖子

我未生架, 諗住聽下人既分享,不過我一個人老公未必比

複式洋房

點解唔俾呀?

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

回覆 maggiemusic 的帖子

唔好介意, 佢成日驚我撞到壞人, 仲要去人地屋企呢, 又要大住肚就仲危險..

複式洋房

咁又係既,你老公好

首頁

尾頁

跳至