美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

maggiewyy 發表於 11-10-7 23:28
請問是什麼牌子?
我都想知咩牌子,可否pm我!thks

洋房

cath_cath 發表於 11-10-8 20:28
我食緊一只果菜酵素活菌粉, 通宿便一流, 其實就算每日一次, 身體都會積壓好多宿便架. ...
係邊度買?價錢?

民房

飲西梅汁~! 飲半杯到就2個中就有得去次所, 飲1杯就1個中頭到, 清晒~
如果唔夠勁, 就食埋泰國蜜柚~~~

大宅

朝早起身淨係飲水同埋食香蕉,下午就有得去,甚至一日2-3次.

大宅

用蜜糖開水加1茶匙醋(或蘋果醋), 早晚一次.

別墅

回覆 心心太 的帖子

係ecosway買, 叫舒暢通, 今期特價, 第一盒 $125, 第二盒$90. 一盒有30包

大宅

嘩,
便秘唔理真係唔好
我屋企人就係甘成日便秘
2天, 之後有時3天, 嚴重試過6天都無得去
終於有問題見醫生照腸之後就發現好多息肉係條直腸同大腸度
幾十粒
唔理有機會成 cancer
做手術割左都有機會再生番

之後去睇醫生
都沒有結果
後來朋友介紹吃左d生機粉
d息肉有減少

我地都怕會息肉有都有食
都市人都會怕
意外收穫
個肚都瘦左

便秘唔可以唔理.

伯爵府

回覆:解決便秘的方法,要真人試過的!

蘆薈
我之前有六天沒大便,肚子超悶,買一瓶蘆蒼來喝下去,半小時不到就去拉了

另外有一個清宿便方法,早上起來,早餐前半個小時喝一杯500 cc溫水(裡面加一小匙海塩),可準備一小片仙楂,因為塩水讓人想吐。半小時內勿進餐,之後你會感受到拉得痛快(所以最好假日試),且不肚痛!

rainiemama  係咪出邊賣蘆薈果汁?  發表於 11-10-28 22:20
這世界唯一不變的就是變

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

十谷粥都得~~

我媽之前又奇異果..又大蕉..又狂飲茶/水....都好勉強

但食左十谷粥就日日有

煲一煲....放雪櫃一日一碗...

當早餐又得...加甜當甜品又得....

rainiemama  咩叫10谷粥?  發表於 11-10-28 22:15

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+janicech+的帖子 腳弓位置即係腳掌內

原帖由 alwhom 於 11-10-11 發表
回覆 janicech 的帖子

腳弓位置即係腳掌內側掂唔到地嗰個位 (腳趾公下面嚿肉嘅下面 ...
請問要幾耐架?兩隻腳都要按嗎?我都想試下。

大宅

回覆 回覆:lailai1026的帖子

晚餐後食一個火龍果,第二朝好暢順!正

大宅

回覆:Q13 的帖子

火龍果呀木瓜呀西梅我都唔得,唯一的方法原來是最基本的方法,就是不停灌水,一早起身一大杯鹽水,之後每隔個零鐘又一杯。

洋房

心心太 發表於 11-10-7 16:39
幾日先有一次,仲要好少,有咩實用方法呢?
Eat Banana with apple, then add some milk every morning after wake up, massage your tummy until you feel you want to go shit.

After that, even you drink water can go to shit every morning.
曼谷 體 檢 醫 療 整 形 美 容 介 紹
http://bkkhealthbeauty.blogspot.com

首頁

尾頁

跳至