論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

見了個姐姐, 印象都唔差. 不過就奇怪D, 佢已經29歲, 不過就仲未結婚, 話未有心理準備. 佢話父母都有叫佢回鄉結婚, 不過佢就話未有準備, 想搵多D錢同喜歡香港, 想留係到打工. 又話父母叫都唔會番去結婚住. 佢又話好喜歡小朋友, BB咁, 但又唔準備結婚. 講真佢好的話, 我請佢1個CONTRACT, 佢都31, 好似對印印來說好少咁遲都未結婚.

我主要請佢照顧2歲BB, 老人家不是日日可來幫手. 你地各位有乜意見, 話佢是否好奇怪, 是否有心做, 請唔請得佢過.

同時你地是否請一D已婚有自己小朋友既姐姐多過搵SINGLE 姐姐, 因SINGLE驚佢唔定性.

大宅

回覆 BB_Bear 的帖子

煩惱中, 請俾意見.

子爵府

BK Milk勳章

好多就算結咗婚都沙沙滾搵男朋友!

子爵府

最近我先知;原來賓印好多係離左婚架,係嗰邊,ed 根本好流行。

亦有d賓印識香港男人,以前就印巴南亞裔、tom boy,但e+就港男;我估遲d可能鬼佬..........

大宅

請問佢係咪係香港做過? 有無續過約?
我會PREFER 第一次黎香港做,
新加坡做過,自己有小朋友,但必須OVER 3 YRS,
因為太細驚佢揍B時會掛住自己果件.
最重要係續過約,應該唔會太差吧.

大宅

我都同意找續過約嘅好啲,我嗰件有個女七歲女,新加坡滿兩年約,又係話好 like 小朋友,點知又係一般!

首頁

尾頁

跳至