自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

見佢個畫面資料搬移中.... 好耐喇~ 之後會點, 會唔會 click 錯制冇晒野, 好驚~~~~ pls help 會同以前一樣咁, log in 咁用嗎?mouth:
我的志願:每一年同老公去一個國家~ 努力!!!

大宅

已經 24 小時, 仲搬緊?????? 點解呀??????

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

惜惜 發表於 11-10-13 09:11
已經 24 小時, 仲搬緊?????? 點解呀??????

唔駛理果條bar架, 照平時登出同登入都得...
條bar會出現幾日

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

係咪指條bar呀??係呀,唔洗理佢

你想safe d咪開多個IE黎睇下update情況先囉

大宅

唔該呀~ 我昨日 9am upgrade 到而家, 仲話資料搬移中, 我 1000+ 多個 post 咋~ 搬咁 Q 耐!!!! 我仲唔敢熄電腦

係唔係平時咁用, 得喇?

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都搬左成日啦, 都係搬緊. 正一螞蟻搬家.

侯爵府

醒目開學勳章

我唔見佢寫住搬ing喎, 即係未論到我呀??

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我已經搬好 (冇左果條 bar) 但係入去 超慢... load 一版 load 勁耐 .....
大事化小, 小事化毛.........

大宅

happypiano 發表於 11-10-13 10:06
我唔見佢寫住搬ing喎, 即係未論到我呀??

自己按制搬喎, 唔搬係唔係話比佢封 blog?

侯爵府

醒目開學勳章

惜惜 發表於 11-10-13 15:39
自己按制搬喎, 唔搬係唔係話比佢封 blog?
mug唔係話12號唔搬佢就會自動upgrade咩?? 舊blog 到時就唔可以再郁. 我睇錯野呀??

大宅

happypiano 發表於 11-10-13 15:41
mug唔係話12號唔搬佢就會自動upgrade咩?? 舊blog 到時就唔可以再郁. 我睇錯野呀?? ...

oh~ 可能我理解錯…

happypiano  可能係我錯呢. 唔緊要啦, 多謝你覆我.  發表於 11-10-13 15:46

侯爵府

醒目開學勳章

而家剛剛去禁左制upgrade啦, 見到佢話搬ing. 唔知點解, 前幾日開新blog後唔見佢有任何指示教我點樣搬舊blog過去, 所以就無理到佢了, 以為一夠鐘就自動會upgrade添.

首頁

尾頁

跳至