興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

幾時出同點先買倒呀?上網有無得訂?
定一定要去門市排隊?

幾錢丫拿?你地會唔會買?

大宅

我 FB 見朋友買左喇~
我的志願:每一年同老公去一個國家~ 努力!!!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 惜惜 的帖子

出左咩........未出下嘛............mouth:

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都好想知呀....

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

惜惜 發表於 11-10-14 11:03
我 FB 見朋友買左喇~

really??

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 cat_ma 的帖子

其實........應該就........未出.......囉........mouth:

水晶宮

叫你C6買咗寄俾你啦!

nikinokb  我老公係強烈反對i-phone人黎嫁...lol  發表於 11-10-14 11:44
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

大宅

我冇留意出左未呀, 係見朋友買左.

nikinokb  可能係第二個國家買!  發表於 11-10-14 11:51

大宅

見到 FB 有相

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:想問知唔知i-phone 4s幾時出?

出就出咗,係香港未有行貨,行貨預計年尾-出年2月先到香港。
澳洲果邊有simlook,香港就唔知啦!7xx澳洲紙。

nikinokb  香港甘耐牙原來要!  發表於 11-10-14 11:55

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

尋晚出左喇定今朝

澳洲有人排隊

nikinokb  有排排  發表於 11-10-14 11:55

公爵府

聽啲朋友吹話,12月跟台出會有喎!估計都係好似之前咁,apple stop要台出咗之後才有。價錢應該同iPhone4差唔多,只不過以前同一價錢買32G,而家可以買64G。
不過以上全係朋友和朋友間既吹水,唔知有幾準!

meow~meow    發表於 11-10-14 14:23
nikinokb  HAHA!明白!THX!  發表於 11-10-14 11:54
박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唔該哂各位

言下之意

即係第二d國家出左

不過香港未有.right?

ume  係!  發表於 11-10-14 12:20

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

nikinokb 發表於 11-10-14 11:43
唔該哂各位

言下之意

係呀

nikinokb  THANKS!  發表於 11-10-14 11:54

男爵府

今日有 跟台出機啦

琛妍媽咪  真唔真呀????香港喎....  發表於 11-10-14 14:31

男爵府

我只睇 News Headline CXL, SmartXone ......

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔知幾多錢呢?

男爵府

KMALL特別版勳章 2016畫展勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我估應該用iphone 4一樣價... 香港係全世界賣iphone 最平既地方之一

首頁

尾頁

跳至