懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

DR. 靳嘉仁 ~專區~

我剛有左, 想搵佢接生. 各媽咪對他有什麼意見?

禁止訪問

Re: DR. 靳嘉仁 ~專區~

別墅

我也想找他, 知不知他順產 & 開刀的收費呀?
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

大宅

我就係小產去睇靳醫生, 佢唔只細心, 檢查亦很小心, 過程處理得幾好, 佢亦關心我的情緒, 我記得睇驗血報告confirm小產時, 佢都有問我係咪個心仲唔舒服, 我有慣性小產, 講真其實都預左, 反而係我同佢講我ok.

之前幾次我睇另一個醫生只會問我驚唔驚, 其實, 驚比較容易克服, 傷心抑鬱和突然想哭反而較難平伏.
而家d醫生好少關心病人的情緒, 所以我都覺得靳醫生幾好.

至於靚仔外表, 其實都可能有d幫助, 至少病人見到都冇咁緊張.

洋房

我唔係睇開靳醫生, 只係係一次雀巢產前講座至認識哩位醫生, 因為佢係個講座既講解醫生, 我覺得佢好專業,l口齒呤利, 幾細心, 同幾休默。

珍珠宮

我淨係知佢好talk得! hahaha

首頁

尾頁

跳至