自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

我返了幾個月, 見D同事 0 交留, 只會在食飯時間佢地先至一齊出去食. 而我每天只會叫早晨和再見.

你地會唔會都係咁架.

(我係返寫字樓工, 會公司只得四個人, 三男一女)

別墅

好媽媽勳章

回覆:請問你地返工, 會唔會和同事 0 交留架.

我通常都係一句起兩句止。
我係慢熱既人黎架

珍珠宮

小肥豬 發表於 11-10-16 00:40
我返了幾個月, 見D同事 0 交留, 只會在食飯時間佢地先至一齊出去食. 而我每天只會叫早晨和再見.

你地會唔 ...
都會叫你一齊食飯都好呀!我果到5男得我一個女,唔會叫我食飯!

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

佢冇叫我食飯, 因我是帶飯的.

瑪瑙宮

各有各食重好, 重埋都係講公司是非.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我同部門既同事有傾有講架, 仲會一齊出去食飯, 大家既關係都唔錯的.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個別同事都會...
性格都關事的...
無所謂啦

子爵府

牛年勳章

無交流, 因佢地太9, 我頂唔順. 唔交流, 費事要諗野entertain佢地.

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我同事好friendly, 成日有講有笑
みんなで一緒に笑う

子爵府

夾咪講多兩句,唔夾咪笑笑打招呼算數。

wcpcelia  啱呀  發表於 11-10-17 09:02
平平安安,開開心心
凡事不強求,活得開心

男爵府

香港寫字樓得2個人, 全日可以1句說話都唔講 , 講都只限工事(1句起2句止) ,10年啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我只希望0交流

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

同部分既咪傾多啲咯,唔同部門既日常只有工作上既需要先會講兩句
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

大宅

話不投機半句多

puibpuib  無錯!  發表於 11-10-17 09:25

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

公司得2個人, 以前會交, 家下唔交, 絶交了, 現在零交, 但都仲係成日聽到佢係電話經常鬧人把聲.... 好煩

水晶宮

唔會啦...大事化小啦...

侯爵府

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

:wave: :wave: :wave:

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

點都會有d保持距離,唔可以太fd

禁止訪問

男爵府

現在時代唔同, 以前真的很fd時時話我班姊妹, 現在這間公司:;pppp:見到都當見唔到

首頁

尾頁

跳至