自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

話咁快聽日就要交樓比人, 要搬離由細長大o既地方, 好唔捨得!
近幾星期, 不停咁執野, 搬野, 真係好忙!
但係忙碌背後, 難免有點不捨, 話晒自己o係依個家長大, 同一個環境對左咁多年, 真係好唔捨得......開始有d唔想搬走o既感覺! 好唔想交鎖匙比人, 唔想以後都無得返去......
---------------m@-@m---LSY-----

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回憶是美麗, 但明天會更好~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會唔捨得的...始終都有感情

大宅

回覆:話咁快聽日就要交樓比人, 要搬離由細長大o既地方, 好唔捨得

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係咁架啦
3年前, 我媽要交返間住左30年公爛鬼公屋, 真係爛鬼呀, 唔係講笑, 間屋O係地下, 會有人偷衫偷UN UN, 沖沖下涼出面會有咸濕佬, 天井有老鼠蟑螂, 爆C渠仲激!
但就係唔捨得!

其實而家搬左間新屋靚好多!

別墅

真係多謝你地o既意見同支持!!! 我都會努力咁去適應將來o既生活環境!!!!!
Thank you all!!!!
---------------m@-@m---LSY-----

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

明天會更好~~

男爵府

回覆:話咁快聽日就要交樓比人, 要搬離由細長大o既地方, 好唔捨得

我上年都係咁要搬離左由細到大住左廿幾年既地方走之前仲影底間屋每一個角落

大宅

Charlotte_mom 發表於 11-10-17 11:45
係咁架啦
3年前, 我媽要交返間住左30年公爛鬼公屋, 真係爛鬼呀, 唔係講笑, 間屋O係地下, 會有人偷衫偷UN UN ...

屋雖然舊, 但滿載她半生的回憶.

首頁

尾頁

跳至