在職全職

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

日日黑面對住人,慘過佢出糧比我,見到佢就憎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

咁你咪木口木面對返佢囉:;pppp:

伯爵府

我都費事同佢講野,但佢坐係我對面

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

咁就時運高, 睇唔到, 剩係望住個mon做野就算

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我對你笑你先

水晶宮

係ka...好似我公司都有個同事係甘...望落去黑口黑面仲好cool tim..但查實佢無咩野kei...可能人地天生係甘個樣呢...好在我部門有間房kei jet..好少成日見到佢...不過基本上我同佢好少工作接觸..甘都好d...始終黑口黑面又確係吾想見到kei

公爵府

嘻嘻...你有無聽過呀特首個解釋呀?

...呵呵呵...佢都係唔識表達佢嘅內心感受唧.....
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

伯爵府

回覆:同事經常黑面

佢自己"立"哂d野黎做,搞到自己甘忙者,就唔好對住人黑面啦

EMMACHEUNG  呢d人最黑人憎,立立埋d野吾比人做, 咁炒人未吾使炒佢.  自私鬼  發表於 11-10-24 22:04
tszyau2000  即係立埋你果d ar?..你地同部門?  發表於 11-10-24 17:26

伯爵府

我地係同部門架,佢好多野都自己"立"黎做,我就做好少野者,甘一開始佢要做既,我咪由佢羅,我又無咩所謂既,但佢自己要做哂就唔好黑面對住人羅

伯爵府

我公司都有一個...成間公司d同事都唔like佢~佢對住d客既態度都超差...成日扮晒大家姐...早我2個月入去做姐..就"點"我做野..大都都係同grade咋~我地個個依家都唔會同佢講野..走又唔會同佢say gdbye~連我老闆娘都話佢自閉既~不過我老闆娘就like佢做到野...(人地會考有20分喎:;pppp:)我地個個同事都嚮背後笑佢係"高分低能"囉~

EMMACHEUNG  同你公司一無一樣  發表於 11-10-24 22:05

男爵府

呢個post 我整想開, 講晒我心聲

jj301  me 2   發表於 11-10-25 10:54

大宅

引用:呢個post+我整想開,+講晒我心聲

原帖由 EMMACHEUNG 於 11-10-24 發表
呢個post 我整想開, 講晒我心聲
Haha, me too! 我會當佢透明。

大宅

原來呢d人總有一個o係左近!

大宅

我公司都有一個,但老細like佢。咪

伯爵府

我呢個黑面同事,老細係唔鍾意佢,我朋友話因為老細對我幾好,所以呢個黑面同事勁唔like羅

tszyau2000  吾怪之得吾like 你la!  發表於 11-10-25 11:36

男爵府

回覆 YY_2011 的帖子

我都有一個在左近!仲要係 under 我.....都要 show me dark face all the time!!! But she is a 老臣子, 無辦法!!!

伯爵府

2024年龍年勳章 我的育兒心得勳章 有「營」勳章 叻叻勳章

焯賢媽咪 發表於 11-10-24 16:39
日日黑面對住人,慘過佢出糧比我,見到佢就憎
我有絕招: 起一度'文件+file屏風'遮住佢個西樣!
掂晒!!

EMMACHEUNG  你又講中我心聲, 我都有做到你個絕招 VERY GOOD  發表於 11-10-25 21:46

伯爵府

最衰一樣野係,D野過左小小佢張枱,又推返過黎,差電話條線放左係佢電腦後面,又拋返過黎,甘唔鍾意人地過界,隔個屏風羅:;pppp::;pppp:

lanlanaRies  哈哈...真係同我果件一模一樣!!  發表於 11-10-26 16:14

男爵府

YY_2011 發表於 11-10-25 00:36
Haha, me too! 我會當佢透明。

我都有當佢透明 BUT 聽到佢把聲就

lanlanaRies  係喎, 我果位極品連把聲都乞人憎過人!!!  發表於 11-10-26 16:14

伯爵府

回覆 EMMACHEUNG 的帖子

首頁

尾頁

跳至