嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我search過日本combi website, 佢個到好似冇出過呢款
好似只係得大陸(taobao)有, 同埋得yahoo online order
唔知有冇人用過呢? 好唔好用呢?
thanks.

別墅

我都想知香港邊度有得買,Taobao都唔知係唔係冒牌嘢,冇QC信唔過!:;pppp:

珍珠宮

香港好似冇代理lai款車
我係深圳吉之島見到有,1980人仔,淘寶平8舊(未計運費)
有打算買,但又想買2手算
未諗定

別墅

BK Milk勳章

我用緊,o係yahoo bid度買~

陳家大B仔同小B女已於2011年5月27日出世喇!

複式洋房

milkajoe, 咁實唔實正丫? 係咪後轆有避震嫁?
同埋感覺上佢俾荷花個d左右既孖B車更寬, 你出街會唔會唔方便呢?

thanks

複式洋房

回覆:請問有冇人用緊Combi新出既TS-5孖B車呢?

我用紧阿''''好好用阿''''必其他牌子的孖車輕好多'''''好好推!我系大陆买的'''''

複式洋房

回覆 kobytomycom 的帖子

thanks kobytomycom, 咁我都考慮下買呢架先

P.S. 你兩個B好cute丫!龍鳯嗎?

複式洋房

回覆:hobaba2011 的帖子

嗯嗯

大宅

回覆:hobaba2011 的帖子

我都用combi 孖b 車,不過唔知係咪你講果款,佢係比較輕巧,孖b車之中算係最輕,寬度可以入到好多大廈既lift,都算ok,但係bb sit 位相對比較窄,bb可能唔係咁舒服,佢話適合初生,我就覺得要有兩三個月先好比佢地用,因為個頭位較寬,bb個頭會側埋一邊,另外個sit位較斜,bb好易線落黎,架車側邊突出黎好易整傷bb, 要搵野包住,側邊好多空隙,bb好易伸手出車,要留意或搵野擋住,冇防雨罩,要另外買,好難搵,香港冇得賣,我要托人在台灣買,不過有人在淘寶搵到

珍珠宮

我見到香港有得賣這車,smartbobo,不過好貴,$2980
我估佢都係係淘寶或大陸廠入貨
如果你真係想買,可以考慮直接係淘寶買
雖然好多香港人都怕買到假野,不過我覺得bb車假既機會較細
我之前問多好多間店都係話直接由廠送貨(最平一間送到香港1400人仔)

別墅

回覆 kobytomycom 的帖子

想問你果架係邊度買?同埋係咪初生都用得?

複式洋房

回覆:winszszsz 的帖子

要预定的''系我朋友的朋友铺头''''1500人仔

複式洋房

我三个月后先比他地坐的

別墅

回覆:kobytomycom 的帖子

咁你朋友間舖係邊?
洗唔洗加運費?

大宅

但 .... 安全帶係 3 點式的 ?????? 無肩膊果兩條, 好似唔夠穩陣喎 ...

別墅

回覆:請問有冇人用緊Combi新出既TS-5孖B車呢?

我打算系淘寶買combi呢一款呀!combiD野就系大陸廠做,所以唔會假啦~hk都有賣呀!我有問過系咪日本進口,拒都笑答大陸做!

複式洋房

回覆:jywbb 的帖子

有啊'''我收埋左系后面'''因为他地成日咬'''''

複式洋房

系一德路

複式洋房

要加运费咯'''

別墅

BK Milk勳章

我o個部今年6月上yahoo bid度買,$1980。

我對孖寶宜家5個月,3個月時開始用。部車易推,但個sit位真係比較窄,大隻b會坐得辛苦o的。佢係前面兩個轆,後面3個轆。出入商場同搭lift都ok方便。

陳家大B仔同小B女已於2011年5月27日出世喇!

首頁

尾頁

跳至