美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人去過呢間做CPS或者RF

我約左下星期試做,

請比d意見或者做緊的靚太講下做成點?

或者有無做緊又好好(有效)既其他介紹

Thanks

複式洋房

我book左下星期一做呀
有無人比下意見呀
因為佢話要即時join先有折呀

洋房

依家先睇到唔知你去左試做未呢?
我係belle stage 做緊cps facial,美容師都唔會好hard sell 你,最少我做左
幾個月都冇hard sell 過我,同我覺得做完cps facial毛孔真係細左,少左好多暗粒...
rf 我就只做眼,去眼圈係ok 黑眼圈淡左同去左d水腫...
我都叫左細妹去試,佢話對眼成日都好腫同想瘦面,會去試下rf 眼同面...

複式洋房

wendymok 發表於 11-11-26 02:08
我係belle stage 做緊cps facial,美容師都唔會好hard sell 你,最少我做左
...

wendy

我做左3次 CPS,皮膚係好左,但毛孔好似無咩點細左咁...
我做左RF眼 6次, 黑眼圈淺左少少,紋都淺左
請問你仲有無join佢地邊樣facial呢??有無效呀?
我而家考慮緊微針

禁止訪問

洋房

回覆 Vanessa_ 的帖子

Vanessa
我有做緊mts,連試做已經係belle stage 做左3次...比起cps 微針好似 會毛孔細d,
同d乾紋都淡d...就算做完都唔會點紅...呢個係我決定係度做mts既原因,
之前係另一間試做完紅晒出黎,真係有d驚...
係呢度做就冇事...明顯係有分別...

洋房

vic.pretty 發表於 11-12-5 13:11
請問兩Belle Stage 服務及環境如何?會否很hard sell? 如果join course 後難book 嗎?
vic
服務唔錯...(美容帥都nice)
環境我覺得都可以...獨立房間(不過視符你要豪定什麼啦)
會否很hard sell? 都唔會 (個人覺得)
如果join course 後難book 嗎? ( 我早兩三天book通常都book到)

禁止訪問

複式洋房

wendymok 發表於 11-12-6 01:04

Vanessa

wendy

咁你係點分配呀??幾耐做一次cps,and mts?
佢地話用吾同既精華,你用咩精華?
其實佢話cps都有收毛孔作用,咁點解仲要做mts?
咁咪雙重左,我唸緊有無咁既需要...

複式洋房

vic.pretty 發表於 11-12-5 13:11
請問兩Belle Stage 服務及環境如何?會否很hard sell? 如果join course 後難book 嗎?

都幾好,吾難book

複式洋房

wendymok 發表於 11-12-6 01:04

Vanessa

你做左3次效果點呀?
因為如果開course要$5800/10次,無效就好哂錢...
你做完mts乾吾乾呀??你之後會點呀,即係會吾會每日full保濕mask呀?
請指教及分享
你係搵Trxxx定係Tixxx做呀?

禁止訪問

複式洋房

wendymok 發表於 11-11-26 02:08
...
WENDY

你是新會員? 你在26.11.2011年註刪? 之後就立即回應我嗎?
但你又說E+先睇到??
吾明WHY咁岩...

大宅

我都join左佢地個cps course, 都覺得唔錯, 做完茶野吸收d, 但會乾,要勁保濕

洋房

Sindy 你係想知道cps嗎?

洋房

Vaness 我之前是沒有特別看這個網,是十月尾先是作小產之後証實是官
外孕,在住醫院看相關資料先找到這網業...而我是因為唔見左belle stage電話先上網找...一打belle stage就看見你的發言....我都唔知你有冇去!只係話你知我去過!而又冇好似D大美容院斬你一頸血...

,

首頁

尾頁

跳至