自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆:大家既仔女鐘意咩動物?

珊瑚宮

最近熱愛海洋生物....對企鵝好有研究咁.....

sukkiu  好鐘意企鵝同海豚.  發表於 11-11-3 16:36

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

鍾意倉鼠, 成日叫我陪佢去竉物店睇倉鼠, 又成日問可唔可以養, 我見到呢啲動物毛管豎, 買返屋企又要打理佢地, 點都唔比養~~

大宅

青蛙

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:我女女九歲,最鐘意狐狸,佢話狐狸既毛好靚

原帖由 samsamchan 於 11-11-02 發表
我女女九歲,最鐘意狐狸,佢話狐狸既毛好靚,我們家裡的寵物也很多,你們的仔女最鐘意咩動物呢,分享一下Y~~ ...
狐狸

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

基本上係動物佢地都啱

大女由細到大都鐘意動物, 去圖書館都只係會睇有關動物既書, 好有興趣去研究

侯爵府

2024年龍年勳章

我個仔話鍾意養寵物 ~ 貓, 鸚鵡, 烏龜,

至於他鍾意咩動物, 就好睇他睇電視/書本上接觸邊種動物, 他就鍾意邊種

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

佢地仲細, 見既動物唔多, 離離去去都係貓同狗, 總之無殺傷力既佢地就鍾意

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

熊貓、企鵝

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

翡翠宮

kokobear 發表於 11-11-2 23:35
熊貓、企鵝
我都鐘意丫~hahah
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

禁止訪問

hashtag影視迷勳章

回覆:wing 的帖子

翡翠宮

kokobear 發表於 11-11-2 23:35
熊貓、企鵝
我都鐘意丫~hahah
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

亞女鍾意豬同龜,見到fox都好興奮嘅

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

青蛙

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

兩個囝囝都非常喜歡龜和大熊貓, 其他動物都喜歡, 所以我家養了一隻小金石龜, 但兩個衰囝從來都無照顧過小龜。他們竟同我講只喜歡玩公仔, 唔要真的動物...............

水晶宮

我阿仔仲好細, 唔知佢鐘意咩動物呢
我自己除左蛇, 乜都鐘意!! 去動物園係流連忘返果種
我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

子爵府

大廚勳章 畀面勳章

因為屋企養狗,
所以阿女無論大狗細狗都好鍾意,
亦好鍾意其他動物,
係連螞蟻都好愛護,
行街見到一行螞蟻就話要停,唔好踩到佢0地,會好痛~
版權所有,任何傳媒論壇未經本人同意,不得擅自轉載!

禁止訪問

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

芝麻街果隻青蛙 - Kelmet The Frog

首頁

尾頁

跳至