親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

得3日時間想早去晚返有冇媽咪可否介紹下住邊間酒店會集於吃、喝、玩樂、購物

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

冬天去墾丁... 會唔會無嘢玩呢?!?!?! 墾丁只得條大街叫有啲嘢行吓架咋...

我上兩個月夏天時去,去咗4日... 但... 一日包車遊墾丁,幾個境點,全部都係海邊,我諗冬天哩啲境點會好當風,之後就... 去墾丁大街 "掃街";一日落水玩,玩完水返酒店梳洗休息,夜晚又係去墾丁大街... 之後兩日都... 悶~~~

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:得3日時間想早去晚返有冇媽咪可否介紹下住

原帖由 yinyin.mami 於 11-11-04 發表
得3日時間想早去晚返有冇媽咪可否介紹下住邊間酒店會集於吃、喝、玩樂、購物

...
如果只去墾丁大街加恆春一日都夠用,不過全部景點都係海邊,冬天怕好大風,如果租車都冇問題,一日可以行晒,如果係唔怕貴住夏都,有室內暖水游泳池,小朋友都可以游下水

大宅

醒目開學勳章

得3日聖誕假期去台灣墾丁~

唔該晒以上兩位乜原來墾丁咁悶架mouth:我諗住前年'又係聖誕得3日假去左台北,今次就試下去墾丁mouth:咁依家唯有轉呔去第二度反Lu

珍珠宮

畀面勳章

你可以再落高雄, 3日2係可以架

別墅

回覆 baby_chu 的帖子

相當有同感!

別墅

我9月去咗墾丁
個時係住民宿
間民宿係墾丁大街後面
好平同勁乾淨
老闆娘好細心同好親切
佢預備咗水果係雪櫃俾我地食...
見我曬到成個人紅哂
就話要即刻幫我搵蘆薈敷~
超好人

我覺得海生館同鵝鑾鼻公園的海濱木棧道值得去

大宅

醒目開學勳章

回覆 回覆:jaktsui的帖子

我諗住聖誕得3日假台北/墾丁都/應該可以,不過我諗住再番兜去多次台北mouth:d3日套票超貴
jaktsui,你當時去墾丁住民宿有冇好介紹可以參加嗎

別墅

我兩晚係墾丁都係住"水岸海景渡假旅店"
我地住面海的房
有陽台真係唔錯
你可以search吓
找唔到你可以再問我

首頁

尾頁

跳至