興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

book 咗時間, 今個月16號就帶我隻 boy boy 去做絕育手術啦.....個心有小小唔捨得....但為咗佢健康.....都係做咗會好d....但個心有小小痛囉...好似送佢去受一刀咁 !!!!

鍾意飲飲食食, 尤其鍾意煮嘢食.....

伯爵府

回覆:我隻囝16號去做公公啦.....

佢地好快康復架,唔駛擔心!

子爵府

醒目開學勳章

Boy boy幾大呀?

cherrytso  6個幾月啦..  發表於 11-11-5 08:23

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我隻囝16號去做公公啦.....

我上個月都同我隻99 做左,男仔好快好番。不過初初我都同你一樣唔捨得,唔想佢捱一刀,因為佢之前已經捱過打去獸醫度一陣又book 一陣又取消,,,1516 究竟做唔做好,但為左佢好最後都做左。係第一日佢做完好慘甘,因麻醉藥未過晒,成日扭人抱,我抱左佢成晚mouth:第二日都冇事啦。

cherrytso  會變得痴身同無咁活躍架...係唔係架..  發表於 11-11-5 16:26
cherrytso  咁妳隻狗狗做完手術之後, 性格上有無咩改變啊....  發表於 11-11-5 16:26

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

因為屋企多左一隻狗,佢成日爭寵,所以都痴身左架!活躍我覺得一樣甘活躍.不過真係好似乖左少少.同埋變得冇甘咸濕.

複式洋房

做左唔會抱腳, 但一樣活躍. 係咪健康D? D人話係, 但以前嗰隻冇做, 又唔覺有特別, 只係咸濕D.
諗清楚, 我隻大的做左, 我都有後悔, 但到隻細ge時候, 由於佢成日攬住隻大un, 逼不得已, 唯有又要做.

大宅

回覆:我隻囝16號去做公公啦.....

我個囝囝上個月都做咗,初初我都好擔心,佢做完返嚟第一日啲麻醉藥未散,呆呆濟濟咁,心痛死我呀,不過,過兩日佢又回復活潑可愛喇!

我就請左三日假陪佢,佢好嗲痴住我,不過,陪住佢,佢又開心,我又放心!

大宅

RochiMama - 我都請咗幾日假陪佢架啦...一來係個囡要考試, 陪佢溫書, 二來陪我隻囝, 等佢做完手術我都可以take care到佢....
鍾意飲飲食食, 尤其鍾意煮嘢食.....

大宅

回覆:cherrytso 的帖子

好好呀!你係屋企陪住佢,佢會開心好多!

首頁

尾頁

跳至