自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

陳偉業:新民主運動乏支持
明報 – 38分前寄給朋友列印人民力量的陳偉業承認,新民主運動得不到市民支持。

區議會選舉結果,派出62人應戰的人民力量,結果僅1人當選。

陳偉業承認,他們推動的新民主運動得不到市民支持。而黃毓民表示,今次的選舉投票率高,人民力量有功勞。(即時新聞)

佢地有病呀?!

WChan  佢地梗有功勞, 唔係見到佢地既惡行, 我真係唔會出嚟投票, 多謝你黃生!  發表於 11-11-7 12:24
wcpcelia  mouth:  發表於 11-11-7 12:04
la_source  叫佢返去eat bananana啦  發表於 11-11-7 12:01

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

講咩都無用, 返去食蕉/蛋la!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

證明過激行為無人buy

yiu_mimi  證明香港人是有文化的!  發表於 11-11-7 11:53
pwsmay  Yeah   發表於 11-11-7 10:11

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

陳xx話: 有佢地參選, 所以推高投票率
佢無講錯呀, 不過選民係選佢對家

淡淡的來, 好好的去 ....

伯爵府

You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

pylbowie 發表於 11-11-7 09:58
陳偉業:新民主運動乏支持
慢慢食蕉!
知足常樂 自得其樂 苦中作樂

男爵府

輸左就係輸左
比佢拿返揸沙啦

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

而黃毓民表示,今次的選舉投票率高,人民力量有功勞。

咁厚顏無恥領功, 咁都做得出

yiu_mimi  真係支持佢哋......唔住!  發表於 11-11-7 11:53

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

bplus 發表於 11-11-7 10:07
陳xx話: 有佢地參選, 所以推高投票率
佢無講錯呀, 不過選民係選佢對家
咁就緊係啦

我都係因為佢地先投架

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:陳偉業:新民主運動乏支持

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

pylbowie 發表於 11-11-7 09:58
陳偉業承認,他們推動的新民主運動得不到市民支持。而黃毓民表示,今次的選舉投票率高,人民力量有功勞。即時新聞)
茅錯, 我就係想踢走你地, 所以出黎投票 :;pppp:

珍珠宮

好媽媽勳章

返屋企食蕉啦,

陳偉業所講的"新民主運動"很成功就真, 全香港人用一人一票趕走人民力量和泛民, 才是民主的體現.

WChan  "清潔香港運動" 成功!!!  發表於 11-11-7 12:26
pylbowie  Agree  發表於 11-11-7 11:42

公爵府

踢走佢地先係我地要既民主!

大宅

這些不是新民主運動 係亂港運動 唔好再強姦民意

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:陳偉業:新民主運動乏支持

食蕉

若要人不知 唔好咁低B !  : P

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

佢無講錯,唔係佢地我真係唔會出來投票呀!!

人地趺左落地比D沙佢執下啦

塵胃YIP

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好野, 呢幾條旦散以後有好多時間係屋企食蕉啦

大宅

哩班屎棍友, 最好就係區局/立局都出晒局, 聽唔到佢哋既聲就係香港既好日子, 以後班屎棍友就圍埋一齊食蕉食蛋食埋屎仲好

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔係全軍覆沒咩,得一人勝出?係邊位呢?

sherryyeung  麥業成, 原本是民主黨, 佢地區工作做左好耐, WIN 係靠平時做地區野多  發表於 11-11-7 12:25
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

引用:講咩都無用,+返去食蕉/蛋la!!!

原帖由 cy101 於 11-11-07 發表
講咩都無用, 返去食蕉/蛋la!!!
佢地都欏來掟,仲邊有得食!cc就有新鮮

首頁

尾頁

跳至