跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇小朋友出年係呢間讀K1呢?
唔知呢間好唔好?
好似有好多大陸人同南亞人呢?

大宅

我依間都比咗留位費!
如果你上去學校website望下啲相,南亞學生又唔係好多,一至兩個到la,大陸學生就睇唔出la!
咁你會唔會揀依間學校呢?

其實我都想知依間學校課程如何呢?每日係未都有英文及普通話學呢?係未真係有外籍英語教師呢?

唔知有冇媽咪解答到我問題呢?因為我另有兩間幼稚園offer but 下午班,所以十五十六...

大宅

回覆:真理浸信會富泰幼稚園

我朋友個囡響呢間讀緊,都ok嘅!如果你住富泰三間最好應該係呢間嘞!因為另一間收好多東南亞的,另一間又係幼兒園,(幼兒園課程較淺)跨境生就有二三十個,但分佈唔同班別,睇下你認為多唔多嘞!希望資料幫到你啦

大宅

羲羲媽咪,

Thanks for your sharing!

大宅

羲羲媽咪, 你話另一間係咪就係真理對面個間呢, 個間都有面試, 等覆啊.

diamondtcc, 咁你會唔會比小朋友讀真理啊? 如果會, 就係同學仔啦.

大宅

引用:羲羲媽咪,+你話另一間係咪就係真理對面個間

原帖由 bbcome 於 11-11-16 發表
羲羲媽咪, 你話另一間係咪就係真理對面個間呢, 個間都有面試, 等覆啊.

diamondtcc, 咁你會唔會比小朋友讀 ...
我問咗我朋友喇,多南亞學生果間係樂善堂的喔!

大宅

bbcome, 我仲考慮緊,你呢?係咪都決定比小朋友讀呀?

洋房

我有幾個朋友既小朋友都係呢間讀,基本上主要覺得老師有禮貌和愛錫小朋友,而且課程亦不錯。明年仲會有多一個朋友既仔仔入去tim~~

大宅

Diamondtcc 發表於 11-11-16 19:14
bbcome, 我仲考慮緊,你呢?係咪都決定比小朋友讀呀?

多數會, 而且比左留位費, 不過都等埋對面個間再決定.

首頁

尾頁

跳至