跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 油塘宿舍靚太俱樂部

JOJO:

好多人SO妳呀!連唔認靚D靚媽咪都來晒

我和splei參觀完觀塘浸信會都無取表格,需然學校是獨立一座都幾大,但係舊和遠左D,所以暫不考慮,為左搵幼稚園最近都幾煩,妳又報左邊間呀?

別墅

splei:

聖雅各柏幼稚園好似有全日,現在已開始派表,1/11-5/11收表,你可以到以下網址睇下間學校,獨立校舍都幾大
http://www.sjck.edu.hk/body.htm

大宅

我都係覺得好煩, 都未有決定讀邊間好, 咁唯有附近都報哂先, 到時先慢慢揀

唔該哂你cindy

大宅

jojo:
我係度估緊嗰日係公園嗰個係咪你, 你個囝囝係咪諗住讀迦南嗰個媽咪?

男爵府

cindy216,

我幫囝囝報左朗C.

男爵府

splei,

果個唔係我lu, 因為我幾日多數同囝囝去左街市玩"一蚊雞車車".

男爵府

splei,

如果你在商場or公園, 見到有個傻婆係咁追住個仔的話, 果個一定係我! 因為我個仔勁勁勁百厭架! :-(

大宅

Jojo,splei,
你哋諗住揀邊間幼稚園?
jojo ~ 你個仔同我個仔一樣,嘟係在商場or公園係咁追住個仔

男爵府

hi, morning 我同我細女會報附近聖安當同臻美

jojo<你成日都去樓下公園架, 我有時經過樓下公園見到d 女人除哂鞋將隻腳放張椅上, 好衰個樣, 所以我吾禁比工人帶d女去玩架, 不過講真小朋友每日都經過真係好想去玩, 我咪同佢講得媽咪係處先可以law, 禁我睇住就放心d, 你通常星期六, 日先同佢地玩一陣, 睇下下次會吾會見到你 :-P

複式洋房

油塘宿舍靚太俱樂部嗰 Topic 好好呀, 因為我唔係媽咪住! !

民房

我又報到. 有一個好頑皮的2歲女, 住淮美- 警察太太

禁止訪問

複式洋房

happyyan921 寫道:
[size=small]各位靚太你o地好!我新加入架,我住油美苑架!你地呢? 我個仔就快一歲喇!請問大家有咩構思幫BB開Birthday Party ar? Thanks!!

不如係親手整個蛋糕俾妳仔仔, 等佢大個知道mummy好kiss佢!
我雖然無小朋友, 但我姪仔11月中都一歲啦! 家人都係諗住係屋企自己人攪算, 因為始終係一歲唔係好識野!
[img align=right]http://w-sozai.nease.net/SET/honey/natu_line03ani.gif[/img] 我的美食甜品

禁止訪問

複式洋房

[size=medium]simcindy : 你的提議幾好0咼!等我現在開始學整先! 係呢∼你未有小朋友,咁結0左婚未呢,諗住幾時生個BB AR?

我緊係結左婚啦! 如果唔係點住宿舍!?
我依家大病緊係屋企休養, 唔會生BB架啦! :cry:
你有無icq or MSN架? 我成日係屋企好得閒, 你工作悶時可以找我傾計!
[img align=right]http://w-sozai.nease.net/SET/honey/natu_line03ani.gif[/img] 我的美食甜品

禁止訪問

複式洋房

[size=medium]simcindy: 係0咼唔記得0左添! my e-mail : [email protected] you add me la!! 我現在開緊工架,不過未有野做,係呢!你住油塘咩閣架?我住(灝美)架!祝你早日康復!生過精靈可愛Baby啦!

ADD左你MSN啦! 但你無開MSN?
我住澤美law!

禁止訪問

複式洋房

hello, happyyan921,

你也是在公司很悶嗎,我也是

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至