使用意見

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

人的一生就像在拉屎,有時你已經很努力了,可出來的只是一個屁。..

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

是甚麼topic呀!或你有沒有pm給超版墨版、召版問呀!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:無啦啦比人禁言,真係死左都唔知咩事

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/foi7tnnen341xnsu.png

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

無啦啦比人禁言,真係死左都唔知咩事

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

留位

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

留位,

但係想8下數主係咪分身黎??

伯爵府

又搬左喇~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

版主絕對不會在會員沒有違規之下將會員禁言‧

昨日及今早閣下在誠徵老師版連續出三個違規帖子,內容是替家人誠徵鋼琴老師,雖然發帖其後刪除代徵字眼,但服務地區及誠徵職位完全一樣,故此全部列為違規文章移走‧

誠徵老師版規內已詳細列明嚴禁任何代為誠徵帖子的,包括代家人或朋友‧

第一個違規帖子在移走後的短訊已列明違規事項,閣下亦已閱讀‧

第二個違規帖子在移走後的短訊已列明如再有違規將會被封鎖帳戶,閣下亦已閱讀‧

第三個違規帖子在移走後的短訊已通知閣下因為兩次違規會被禁言七天,閣下亦已閱讀‧

閣下是短時間內連發三個違規帖子 ( 14 Nov - 16:54 & 18:31, 15 Nov - 00:46),因此本人決定將閣下禁言七天‧

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

miriam 發表於 11-11-15 13:51
版主絕對不會在會員沒有違規之下將會員禁言‧

昨日及今早閣下在誠徵老師版連續出三個違規帖子,內容是替家 ...
我睇左都係唔明呀?我打錯左話同表妹搵老師,見到你既留言,之後唔打代表妹搵囉,咩唔可以打地區架咩?咁我唔想九龍區既老師pm我麻,唔駛大家麻煩,點知又接到第2個信息喇,咁我又唔明係唔係唔可以打話請pm我呢句.咁我咪唔打叫人pm囉!

到底係唔可以打地區?家係唔可以打要求?定係點呀?
可唔可以有個sample我呀?我真係要同表妹搵老師呀,佢急住聽晚要上堂呀!

教我點打,我只係想講,搵老師教琴,演奏級以上,咁得唔得呀?急呀!!!!!!!

男爵府

e.....無啦啦又唔見左個post在自由講又要去邊度搵番出黎呀,我唔識用呀!!!!!!我要走番去信息果度click番提醒先搵得番,好深呀!!:;pppp:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

fc1668 發表於 11-11-15 12:55
我只係同表妹搵教琴老師咋.唔知打錯左咩,佢咁對我~

fc1668 發表於 11-11-15 14:41

我睇左都係唔明呀?我打錯左話同表妹搵老師,見到你既留言,之後唔打代表妹搵囉,咩唔可以打地區架咩?咁我唔想 ...
閣下在此帖內亦已表明是代為誠徵鋼琴老師,與地區或要求老師以短訊回覆無關。

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2122021&extra=page%3D1

本版謹供家長為子女尋找個人導師之用,嚴禁任何代為誠徵帖子,如代家人或代朋友誠徵,如有發現一律移至違規文章而不出任何作事先通知。

初犯者將被移除,重犯者將會禁言或封鎖會員帳號而不作出任何事先通知。

多謝合作!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

fc1668 發表於 11-11-15 14:45
e.....無啦啦又唔見左個post在自由講又要去邊度搵番出黎呀,我唔識用呀!!!!!!我要走番去信息果度cli ...
你 不如 bookmark 咗以下呢條link, 可以好快搵返你覆過的帖子:

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&do=thread&view=me&type=reply&uid=51804&from=space

男爵府

甘第二個咪冇代表姐徵囉?點呀、是否只打找老師?我而家去打但老師回答時又會去左家人的戶口pm內、好阻他

男爵府

忍唔住博虱博,否則今晚無老師教琴.
已經留意喇,唔好又封我呀
我只係打左尋琴老師,過唔過到關呀?
好驚如果又打錯,不如教我點打咩字眼先岩啦~求助

民房

無啦啦比人禁言,真係死左都唔知咩事

你第一次出post都話明代表妹徵, 已經違規啦, 之後點改都知你係違規代徵啦, 當版主

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至