美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

用到第2支神仙水,最近開始用埋 skin signature(power cream),我早晚搽,
請問有必要加night cream嗎?
有咩精華素正??

大宅

回覆:akachanbon 的帖子

我淨系用你講果兩樣,覺得好work,皮膚有彈性左,平滑左,就算生痘用神仙水敷下都好得好快,會keep 住用

複式洋房

andrea22 發表於 11-11-22 15:20
我淨系用你講果兩樣,覺得好work,皮膚有彈性左,平滑左,就算生痘用神仙水敷下都好得好快,會keep 住用

...

係咪早晚都搽powder cream???
我驚再凍D會唔夠潤咋!!

大宅

回覆:akachanbon 的帖子

我早晩都系佢,上次promotion佢送左支skin signature rich俾我,話再乾d用會好d,我今晚試完話你知。其實要保濕都系要勤力做保濕面膜拉

男爵府

回覆:anyone use SK II ?? pls share!!

搽完power cream 我會用埋送的膠原cream(夜晚), 我唔記左個名,但好潤,訓醒好滑

akachanbon  have u try 再生素???( 白色樽)  發表於 11-11-23 19:03

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係用神仙水加power cream,我無再加night cream,我怕潤得滯爆瘡

男爵府

anyone use the eyecream? is it good?

男爵府

回覆 lulub2010 的帖子

唔係好知邊隻再生素.....我睇番個名係 Facial Lift Emulsion, 搽左朝早訓醒好滑

大宅

lulub2010 發表於 11-11-27 22:58
回覆 lulub2010 的帖子

唔係好知邊隻再生素.....我睇番個名係 Facial Lift Emulsion, 搽左朝早訓醒好滑 ...

Facial Lift Emulsion -係骨膠原修護乳液

首頁

尾頁

跳至